Wilt u megablokken plaatsen voor de opslag van bulkgoederen? Betonblokken van De Keij voorzien uw terrein van stevige keerwanden of scheidingsmuren. Megablokken plaatsen zij gemakkelijk door de betonnen blokken te stapelen. In Zundert heeft De Keij Betonplaten de betonblokken getransporteerd en een opslagruimte gerealiseerd voor bulkgoederen. Een deel van het terrein is voorzien van keerwanden en scheidingsmuren van megablokken. Dankzij de expertise van De Keij is transport en plaatsing van deze betonblokken snel geregeld.

 

MEGABLOKKEN PLAATSEN IN ZUNDERT

In Zundert zijn de maten 160x40x80, 80x40x80 en 40x40x80 zijn getransporteerd en geplaatst door de Keij. Megablokken plaatsen zij in verschillende maten, zodat elke opslagruimte naar wens is op te bouwen. Deze betonblokken zijn daarbij gemakkelijk te stapelen, doordat er nokken gevestigd zitten op de betonblokken. Daardoor vallen zij gemakkelijk in elkaar en is er geen mortel benodigd om het vast te hechten.

Megablokken zijn gemakkelijk van elkaar te verwijderen, doordat er geen hechtmiddel toegevoegd wordt. Deze betonblokken worden met hetzelfde gemak op een andere plaats weer opgebouwd. Daarbij bieden megablokken een ruimere opslag voor uw bulkgoederen, zodat u meer opslag kwijt kunt binnen dezelfde oppervlakte.

 

DE KEIJ BETONPLATEN

De Keij Betonplaten is naast Megablokken plaatsen gespecialiseerd in het leveren en leggen van betonplaten. Naast de reguliere betonplaten leveren zij ook de originele Stelconplaten. Daarnaast verzorgen zij ook de grondwerkzaamheden om uw project van een kwalitatief terrein te voorzien. Daarbij heeft u één aanspreekpunt voor het hele project.

Wilt u meer informatie over de toepassing of mogelijkheden van betonblokken? Of wilt u Megablokken plaatsen en betonplaten leggen binnen uw terrein? Neem dan vrijblijvend een contact met ons op.