Denkt u na over het aanleggen van een betonpad binnen uw kwekerij? Een betonpad optimaliseert niet alleen de begaanbaarheid van uw kwekerij, maar het werkt ook efficiënter. Bij drassige paden komen machines sneller vast te zitten met alle gevolgen van dien! Ja, wat is het vervelend als u elke keer met uw machines vast komt te zitten in drassige paden binnen uw kwekerij. Het werkt frustrerend en bevordert niet de efficiëntie van het werk! Ook deze boomkweker had veel last van drassige paden binnen zijn kwekerij en wilde dit oplossen met een betonpad!

 

BETONPAD BOOMKWEKERIJ

Als u regelmatig te kampen heeft met vastgelopen transportmiddelen dan zijn er niet veel opties om het op te lossen. U kunt kiezen voor asfalt, maar de kosten daarvan wegen niet op tegen de flexibiliteit. En gelegd is gelegd! Betonplaten daarentegen zijn een open verharding en kunnen gemakkelijk worden verplaatst. Hiermee reduceert u eenvoudig de kosten en daarbij zijn betonplaten in een korte tijd gelegd. De Keij adviseert u welke betonplaten het beste passen voor uw erfverharding en nemen u graag mee in het werkproces.

 

BETONPAD KESTEREN

Zoals aangegeven kampte deze boomkweker met drassige paden binnen zijn kwekerij. En om dit op te lossen heeft De Keij het advies gegeven om een betonpad aan te leggen voorzien van betonplaten in de afmeting 300x120x14 cm. Een breed betonpad welke de toegankelijkheid vergroot voor onder andere brede machines. Deze boomkweker heeft binnen deze kwekerij geen last meer van vastzittende machines! Bent u zelf ook benieuwd naar een betonpad binnen uw kwekerij? De Keij denkt met u mee in oplossingen en geeft u advies over de juiste betonplaten voor uw erfverharding.

 

BETONPLATEN LEVEREN EN LEGGEN

Wilt u alleen de betonplaten laten leveren en leggen door De Keij voor het realiseren van een betonpad? Ook die mogelijkheid bestaat, maar dan heeft De Keij wel een aantal voorwaarden. De Keij komt de betonplaten leveren en leggen zodra de onderbaan aan de voorwaarden voldoet. Een betonplaat heeft als eigenschap dat het sterk is, maar dat betekent niet dat het op een oneffen pad gelegd kan worden. De ondergrond is zeker zo belangrijk voor de betonplaten. Een goed geëgaliseerde ondergrond in combinatie met de juiste betonplaten zorgen namelijk voor een strak betonpad, welke jaren meegaat!

 

GRONDWERKZAAMHEDEN BETONPAD

Wilt u de realisatie van het betonpad toch geheel uit handen geven? Geen probleem! De Keij is van alle markten thuis en realiseert een betonnen erfverharding van de ondergrond tot het leggen van betonplaten. De Keij bespreekt de mogelijkheden voor uw kwekerij en denken met u mee in oplossingen. Allereerst zullen ze de ondergrond egaliseren en een zandbaan aanbrengen. Deze werkzaamheden worden nauwkeurig uitgevoerd met een lasergestuurde machine, zodat u een gelijkmatig dragende ondergrond heeft. Daarna leggen zij de betonplaten op de geëgaliseerde onderbaan. Betonplaten plaatsen zij met een vrachtwagen voorzien van een autolaadkraan en vacuüm hijssysteem. Als laatste strooien zij zand over het gerealiseerde betonpad om de voegen te vullen, zodat de betonplaten strak op de onderbaan liggen! U kunt gebruik maken van de betonnen erfverharding met veel plezier!

 

DE KEIJ BETONPLATEN UIT DODEWAARD

De Keij Betonplaten is gevestigd in Dodewaard en zijn gespecialiseerd in het aanleggen van betonpaden. Niet alleen binnen de agrarische sector houden zij zich bezig, maar ook binnen de industriële sector. De Keij voorziet uw terrein van een open verharding door middel van betonplaten of Stelconplaten, waarbij zij ook grondwerkzaamheden aannemen. Zo heeft u één aanspreekpunt voor het gehele project. Daarbij voeren zij niet alleen projecten uit in Nederland, maar ook in Duitsland en Engeland! Wilt u een betonpad realiseren binnen uw kwekerij? Neem gerust contact op met De Keij voor advies en een vrijblijvende offerte!