Betonpaden verbeteren de toegankelijkheid binnen de boomkwekerij. Denk maar aan regenachtige tijden, waardoor er drassige paden ontstaan. Het materieel rijdt diepe sporen in de onverharde paden met het gevolg dat deze vast komen te zitten. Het materieel kan schade oplopen en u bent veel tijd kwijt om het materieel weer uit de drassige paden te krijgen. Wilt u efficiënter gaan werken en minder schade aan het materieel? Eén van de oplossingen is het aanleggen van betonpaden door middel van betonplaten. Met betonpaden kunt u niet alleen efficiënter werken, maar geven ook een strak aanzicht binnen de boomkwekerij.

 

BETONPADEN BOOMKWEKERIJ OPHEUSDEN

Bij deze boomkwekerij in Opheusden lagen al verschillende betonpaden, waarbij er aansluitend nieuwe paden aangelegd mochten worden. De Keij mocht deze betonpaden aanleggen, waarbij ook de grondwerkzaamheden meegenomen zijn. De ondergrond dient aan verschillende voorwaarden te voldoen, voordat De Keij betonpaden komen aanleggen. Denk daarbij aan een gelijkmatig dragende ondergrond, zodat de betonplaten de aslast kunnen dragen. Deze kweker heeft betonpaden laten aanleggen met betonplaten 200x200x14 cm voorzien van een stroeve toplaag.

 

ONDERGROND BOOMKWEKERIJ OPHEUSDEN

De kleiachtige bodemgrond bij deze boomkwekerij in Opheusden zorgt voor een stevige ondergrond. Allereerst wordt de ondergrond geëgaliseerd om vervolgens een zandbed aan te brengen. De ondergrond en het zandbed zorgen voor een stevig draagvlak voor betonplaten. Voldoet u niet aan de voorwaarden voor een goede ondergrond, dan heeft u grote kans dat de betonplaten breken of scheuren. Het is dus van groot belang dat de ondergrond aan de juiste voorwaarden voldoet, zodat u jarenlang plezier heeft van de verharde paden. Na goedkeuring van de ondergrond zijn de betonplaten geleverd en tegelijkertijd gelegd.

 

BETONPLATEN 2X2

Betonplaten 2×2 met een aslast tot maximaal 20 ton, zijn perfect in te zetten binnen kwekerijen, voor terreinverhardingen, toegangswegen en kavelpaden. Deze betonplaten zijn verkrijgbaar in 14cm en 16cm dikte en zijn daarbij de meest gekozen afmeting. Ook zijn deze betonnen platen verkrijgbaar met een stroeve of gladde toplaag. Een stroeve betonplaat is voorzien van een antislipstructuur, waardoor uw materieel voldoende grip heeft. Gladde betonplaten daarentegen zijn gemakkelijk te onderhouden. Voor een nauwkeurige aansluiting op de betonpaden zijn er verschillende diagonale betonplaten aangelegd.

 

DE KEIJ BETONPLATEN UIT DODEWAARD

De Keij Betonplaten is gevestigd in Dodewaard en zijn gespecialiseerd in het aanleggen van betonpaden, terreinen, toegangswegen en kavelpaden. Bij de levering van betonplaten of Stelconplaten worden de platen direct vanaf de vrachtwagen op de juiste plaats gelegd. Zo is uw boomkwekerij snel voorzien van een erfverharding. Al vele kilometers betonpaden zijn er in Nederland aangelegd. Niet alleen in Nederland, maar ook in Duitsland en Engeland zijn verschillende terreinen voorzien van betonpaden of terreinverhardingen. Daarbij neemt De Keij ook grondwerkzaamheden aan, zodat u één aanspreekpunt heeft voor het gehele project. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden binnen uw boomkwekerij of bedrijfsterrein? Neem gerust contact op met de Keij voor vrijblijvende informatie!