Als leverancier van betonplaten en Stelconplaten zijn wij van vele kwekers de vaste leverancier voor hun erfverharding. Ook deze kweker weet De Keij zonder moeite te vinden. We zitten tenslotte vlakbij het laanboomcentrum van Europa. Dankzij korte lijnen en snelle levertijden bewijst De Keij keer op keer zijn meerwaarde. De Keij heeft verschillende opties om paden binnen een boomkwekerij te verharden. Denk daarbij niet alleen aan het leveren en leggen van betonplaten, maar ook het uitvoeren van grondwerkzaamheden. Zo zijn de paden binnen een kort tijdsbestek verhard!

 

ELK SEIZOEN TOEGANKELIJK

Als kweker ben je afhankelijk van seizoenen. Weer of geen weer, het werk gaat door! Snoeien, spuiten, binden en daarbij wilt u ook nog eens efficiënt werken! Het is toch handig als de paden gemakkelijk te betreden zijn, zodat u geen hinder ondervindt tijdens de werkzaamheden. Het werken in de boomkwekerij wordt lastig als er modderpaden zijn. Uw machines komen vast te zitten wat de nodige energie kost en daarbij een tijdrovende bezigheid. Uw kwekerij voorzien van verharde paden voorkomt het probleem en zorgt dat het elk seizoen toegankelijk is! Betonplaten zijn een ideale oplossing en daarbij in een kort tijdsbestek geleverd en gelegd.

 

BETONPLATEN LEVEREN EN LEGGEN

In Opheusden, het laanboomcentrum van Europa, heeft de Keij al vele kwekerijen voorzien van verharde paden. Bij deze kweker hebben we in totaal voor 2000 m² betonplaten geleverd en gelegd. Voordat De Keij de betonplaten komen leveren en leggen, dient de ondergrond aan de juiste voorwaarden te voldoen. Wilt u zelf de ondergrond egaliseren? De Keij geeft u passend advies over het egaliseren van de ondergrond. Wilt u de grondwerkzaamheden uit handen geven en door De Keij laten uitvoeren? De Keij voert ook grondwerkzaamheden uit!  Bij dit project in Opheusden heeft De Keij betonplaten 200x200x.14cm geleverd en gelegd.

 

BETONPLATEN 200X200X14CM

Betonplaten 200x200x14cm is een standaard afmeting en bij veel kwekerijen of terreinen toepasbaar. Het is een veelzijdige industrieplaat met een aslast tot maximaal 20 ton. Deze platen zijn perfect in te zetten voor kwekerijen, terreinverhardingen, toegangswegen en sleufsilo’s. Deze betonplaten zijn verkrijgbaar in 14cm en 16cm dikte. Daarnaast heeft u ook de keuze uit een gladde of stroeve toplaag. De Keij geeft u passend advies voor uw toekomstige erfverharding. De kweker van dit project heeft gekozen voor een gladde toplaag. Industrieplaten met een gladde toplaag zijn gemakkelijk te onderhouden.

 

DE KEIJ BETONPLATEN UIT DODEWAARD

De Keij Betonplaten uit Dodewaard voorziet uw terrein van een open verharding door middel van betonplaten of Stelconplaten. Daarbij nemen zij de grondwerkzaamheden aan, zodat u één aanspreekpunt heeft voor het hele project. De Keij voorziet uw verharding van een efficiënte verharding, waar u jarenlang plezier van heeft! Wilt u ook betonpaden realiseren binnen uw bedrijf? Of heeft u vragen over de ondergrond? Neem contact op met De Keij!