Wilt u een betonplaat verharding binnen uw bedrijf laten aanleggen? Dan heeft u met betonplaten de mogelijkheid om in korte tijd grote oppervlaktes te voorzien van een strakke verharding. Deze betonnen verhardingsplaten zijn namelijk, in combinatie met een nauwkeurige ondergrond, berekend op zware belastingen. En met onze moderne vrachtwagens en vacuüm hijssystemen hebben wij de mogelijkheid om honderden betonplaten op één dag te plaatsen. Zo mochten we voor dit project een betonplaat verharding aanleggen met ruim achthonderd betonplaten.

 

BETONPLAAT VERHARDING HAAREN

In opdracht van Peter Smits Groenprojecten mochten wij bij een plantenkwekerij in Haaren een verharding aanleggen met betonplaten 200x200cm. Deze plantenkweker levert kwalitatief hoogwaardige heesters en haagplanten en heeft binnen zijn kwekerij een oppervlakte van 3200m² laten verharden. Daarvoor mochten wij de betonplaten leveren en tegelijkertijd plaatsen op de nauwkeurig vlakke onderbaan.

 

BETONPLATEN 200x200x14 CM

De betonplaat verharding bestaat uit gladde betonplaten in de afmeting 200×200 cm met een betondikte van 14cm. Deze betonplaten zijn berekend op maximale aslasten tot 15 ton en makkelijk te onderhouden door de gladde toplaag. In vijf dagen tijd is deze kwekerij voorzien van een strakke erfverharding en kunnen zij de werkzaamheden weer voortzetten.

 

BETONSPECIALIST DE KEIJ

Bent u ook benieuwd naar een betonverharding voor uw terrein en wilt u van ontwerp tot oplevering één aanspreekpunt? Sinds 1998 realiseert De Keij open verhardingen en inmiddels ervaring in diverse ondergronden en belastingen. Zij realiseren verhardingen voor doeleinden binnen de agrarische sector en de industrie, waarvoor zij diverse afmetingen betonplaten en Stelconplaten in het assortiment hebben. Voor elk doeleinde is er een passende oplossing te vinden. Neem gerust contact op en vraag naar de mogelijkheden voor het aanleggen van een verharding binnen uw bedrijf.