Wilt u betonplaten leggen om een onverhard terrein te verharden? Betonplaten ofwel industrieplaten zijn perfect toe te passen bij terreinverhardingen, overdekte terreinen, op- en overslagterreinen, (tijdelijke) bouwterreinen en openbare ruimtes. Een betonplaat is niet alleen makkelijk en snel te plaatsen, maar in combinatie met een nauwkeurige ondergrond ook een duurzame verharding voor jaren. En wilt u het terrein uitbreiden met een betonplaten verharding? Ook dat is geen probleem. De Keij heeft diverse standaard betonplaat afmetingen in het assortiment, aan te vullen met betonplaten op maat. De Keij heeft voor elk doeleinde een passende oplossing, waarbij zij meedenken in prijs en kwaliteit voor het aanleggen van een terreinverharding.

 

TERREINVERHARDING NIEUWEGEIN

Zo mochten we in opdracht van Van der Ven een busstalling van 5000m² aanleggen met betonplaten 200x200x14 cm. Zij realiseren voor de provincie Utrecht een duurzame busstalling waar onder ander plaats is voor ruim 150 bussen van U-OV. De werkzaamheden voor De Keij bestaan uit het egaliseren van de puin- en zandbaan, betonplaten leggen, afstandhouders plaatsen en maatwerk uitvoeren bij de betonplaten baan.

 

BETONPLATEN 200X200X14 CM

Het terrein in Nieuwegein bestaat uit industrieplaten in de afmeting 200x200x14 cm, voorzien van enkele wapening met maximale aslasten tot 15 ton. Deze betonplaat afmeting is zonder stalen hoekrand en voorzien van een matig stroeve toplaag. Verder is het mogelijk om deze betonplaat te bestellen met- of zonder hijsgaten in het midden van de plaat. Betonplaten zonder hijsgaten worden ten alle tijde geplaatst met materieel voorzien van vacuüm hijssystemen.

 

BETONPLATEN LEGGEN 

Om de betonplaten te leggen als verharding dient er eerst een nauwkeurige ondergrond aanwezig te zijn. Industrieplaten dragen alleen de maximale aslast in combinatie met een gelijkmatig dragende ondergrond. Van der Ven zorgt voor de grondwerkzaamheden, zodat wij vervolgens de aangebrachte puin- en zandbaan kunnen egaliseren. Met lasergestuurde machines maken we de onderbaan tot op de mm nauwkeurig vlak, om vervolgens de betonplaten te plaatsen. Door middel van onze moderne vrachtwagens voorzien van autolaadkraan en vacuüm hijssysteem leggen wij snel en vakkundig honderden betonplaten per dag. Als laatste plaatsen we afstandhouders tussen de betonplaten en zagen we betonplaten op maat om het terrein geheel passend te maken. Zo is dit onverharde terrein van 5000m² in korte tijd met ruim 1250 betonplaten aangelegd.

 

DE KEIJ BETONPLATEN 

Bent u ook benieuwd naar een betonplaten verharding voor uw industrie- of bedrijfsterrein? En wilt u weten welke betonplaat afmeting geschikt is voor uw terrein? Bekijk onze betonplaten of neem contact op en vraag naar de mogelijkheden voor het aanleggen van een terreinverharding met betonplaten. De Keij, gespecialiseerd in het aanleggen van verhardingen met betonplaten en Stelconplaten, staat voor u klaar. Zij nemen projecten van ontwerp tot oplevering aan, zodat u één aanspreekpunt heeft voor het hele project. In korte tijd is het onverharde terrein voorzien van een betonnen terreinverharding en kunt u de werkzaamheden weer voortzetten.