Op zoek naar een betonplaten verharding om de toegankelijkheid van percelen of terreinen te verbeteren? Betonplaten zijn toe te passen voor veel doeleinden en leverbaar in verschillende afmetingen. Deze opdrachtgever gebruikt de betonplaten als ondergrond om er paardenstallen op te plaatsen. Daarvoor bieden betonplaten in de afmeting 200x200x14cm voldoende steun. En voor paarden is het belangrijk dat zij voldoende grip hebben op de erfverharding. Betonplaten met een stroeve toplaag zijn dan een uitkomst.

 

BETONPLATEN VERHARDING BERGHEIM

Bij deze opdrachtgever in Bergheim kunnen paardenliefhebbers nu hun paarden op stal zetten vlakbij zijn percelen. Deze opdrachtgever heeft er 20 paardenstallen bij van 24 m². En met de matig stroeve toplaag hebben de paarden voldoende grip op de betonplaten verharding. Voor betonplaten is het van belang dat de ondergrond gelijkmatig en voldoende dragend is. Bij deze verharding bestaat de ondergrond uit betongrind om te voorkomen dat ongedierte zoals mollen en ratten gaan graven. De opdrachtgever heeft zelf de ondergrond aangelegd en De Keij mocht de betonplaten 200×200 cm leveren en leggen.

 

BETONPLAAT 200X200 CM

Een betonplaat in de afmeting 200×200 cm is ideaal voor het verharden van kavelpaden, toegangswegen, sleufsilo’s, industrieterreinen en overdekte terreinen. Betonplaten 200×200 cm zijn te koop in 14 cm en 16cm dik. Dit betekent dat betonplaten een maximale aslast hebben van 20 ton. Voor het plaatsen van de stallen op de betonplaten is de afmeting 200x200x14cm voldoende die een maximale aslast dragen van 15 ton. Daarnaast is de betonplaat voorzien van hijsvoorziening, enkele wapening en een stroeve toplaag. Bij een betonplaat met hijsvoorziening is het ook mogelijk om met de juiste hijshaken te leggen.

 

DE KEIJ BETONPLATEN

Wilt u ook een betonplaten verharding aanleggen en gebruik maken van de diensten bij De Keij? Zij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van erfverhardingen met betonplaten of Stelconplaten. Daarbij nemen zij de grondwerkzaamheden aan, zodat u één aanspreekpunt heeft voor het hele project. Te denken aan de ondergrondgesteldheid en de afwatering van het terreinen. Daarna brengen zij een (puin-) en zandbaan aan, leveren en leggen de betonplaten op een nauwkeurige onderbaan. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw terrein? Neem contact op en bespreek uw wensen.