Bent u op zoek naar een snelle, duurzame en flexibele oplossing voor containervelden of verharde looppaden bij tuincentrums? Dan is de agriplaat 80x120x12cm een ideale afmeting voor een efficiënte indeling van velden, waarbij u alsnog genoeg werkruimte houdt. En voor machines boven de 13 ton zijn betonplaten 200x200cm verkrijgbaar. Voor elk doeleinde is er een passende oplossing te vinden.

 

CONTAINERVELD OPHEUSDEN

Zo heeft De Gebroeders Brienesse uit Opheusden het containerveld opnieuw laten indelen met de kleine agriplaten 80x120cm. Daarvoor mochten wij de ondergrond uitgraven, zandbaan egaliseren en de betonplaten leveren en plaatsen.

 

BETONPLATEN 80X120 CM

Deze kleine, veelzijdige agriplaat is perfect voor het aanleggen van smalle paden binnen de agrarische sector. De betonplaat heeft een lengte van 120cm, is 80cm breed met een betondikte van 12cm en maximale aslasten tot 13 ton. Daarbij voorzien van een stroeve oppervlakte structuur en verkrijgbaar met- of zonder hijssleuven aan de korte zijde.

BETONPLATEN PLAATSEN

Bij aanwezigheid van hijssleuven aan de korte zijde kunt u de betonplaten plaatsen met gecertificeerde hijshaken of een legschaar. Betonplaten zonder hijssleuven plaatsen wij met een minikraan. En doordat het losse elementen zijn, kunt u de betonplaten in de toekomst eenvoudig verplaatsen.

 

ONDERGROND 80X120X12CM

Een gelijkmatig dragende ondergrond is voor elke betonplaat afmeting van cruciaal belang en zeker ook voor deze kleine betonplaten. Een kleine oneffenheid in de onderbaan zorgt al voor hoogteverschillen tijdens het legwerk. Bij het aanleggen van een nauwkeurige  ondergrond houden wij rekening met de bodemgesteldheid, het soort zand en betonplaatbelasting.

 

ADVIES DE KEIJ BETONPLATEN

Wilt u ook een containerveld laten aanleggen met deze kleine betonplaten? Neem dan gerust contact op en bespreek uw wensen! De Keij denkt graag met u mee in oplossingen en verharden containervelden van ontwerp tot oplevering. In korte tijd is uw veld voorzien van een duurzame verharding.