Op zoek naar een praktische en ruime indeling van uw terrein? Met mega betonblokken heeft u de mogelijkheid om een efficiënte opslagruimte in te delen binnen uw terrein. Betonblokken zijn ideaal in te zetten voor onder andere opslag van (bulk) goederen zoals zand, grond, grind, afval, metaal en kunststof. Stapel betonblokken zijn snel en eenvoudig te stapelen, doordat er nokken bevestigd zitten op de betonblokken. En door het hoge gewicht blijven deze betonnen stapelblokken op zijn plaats en heeft u een stevige scheidingswand. Hechtmaterialen zoals bijvoorbeeld cement zijn dan ook overbodig. Voor deze opdrachtgever mocht De Keij mega betonblokken leveren en plaatsen voor een ruime indeling van een slibdepot.

 

MEGABETONBLOKKEN AMSTERDAM

In Amsterdam mocht De Keij een opslagruimte indelen met mega betonblokken in de afmeting 160x80x80 cm en 80x80x80 cm. Deze mega betonblokken creëren een slibdepot, waar het opgebaggerd slib kan drogen. De werkzaamheden voor De Keij bestaan uit het leveren en plaatsen van mega betonblokken.

 

MEGA BETONBLOKKEN 160X80X80 CM

Betonblokken in de afmeting 160x80x80cm is een meest gebruikte afmeting voor het indelen van een opslagruimte. Deze betonblokken zijn ideaal in te zetten voor bijvoorbeeld extra opslagruimte, als wand of muur. Dankzij de eenvoudige structuur en de nokken kunnen we wanden en muren snel bouwen. Megablokken in de afmeting 160x80x80 cm wegen 2400 kg per stuk en zijn snel leverbaar. Door de nokken op de betonblokken en de uitsparingen aan de onderzijde zijn mega betonblokken makkelijk te stapelen.

 

MEGA BETONBLOKKEN 80X80X80 CM

Betonnen megablokken in de afmeting 80x80x80 cm is een meest gecombineerde betonblok met de afmeting 160x80x80 cm. Net als de afmeting 160x80x80 cm zijn deze ideaal in te zetten voor scheidingswanden, muren en opslagruimtes. Ook deze stapelblokken zijn voorzien van nokken. Stapel betonblokken in de afmeting 80x80x80 cm zijn 1200 kg per stuk en ook snel leverbaar.

 

DE KEIJ BETONPLATEN

De Keij Betonplaten uit Dodewaard is gespecialiseerd in het aanleggen van erfverhardingen door middel van betonplaten en Stelconplaten. Ook de grondwerkzaamheden voor verhardingen met betonplaten vallen onder de werkzaamheden van De Keij. Zij zijn een totaalleverancier in het aanleggen van verhardingen met betonplaten. Daarnaast leveren en plaatsen zij ook betonblokken voor een efficiënte indeling van uw terrein. De Keij is veelal te vinden binnen de agrarische sector en industrie in Nederland, Duitsland en Engeland. Denkt u na over een ruimere indeling van uw terrein en een efficiënte opslag van al uw goederen? Neem contact op met De Keij en bespreek uw wensen!