Een terreinverharding optimaliseert de toegankelijkheid van uw bedrijf. Het verharden van uw terrein kunt u op verschillende manieren laten uitvoeren. Zo kunt u uw terrein verharden met Stelconplaten, industriële betonplaten en natuurlijk ook met gebruikte betonplaten. Deze gebruikte betonplaten of Stelconplaten zijn goed van kwaliteit en bij een juiste ondergrond gaat het nog jarenlang mee. Zo heeft De Keij een terrein in Beesd voorzien van gebruikte Stelconplaten met hoeklijn.

 

TERREINVERHARDING IN BEESD

Binnen de gemeente Geldermalsen heeft De Keij voor een opdrachtgever een terrein voorzien van betonplaten. Dit bedrijf heeft een verharding aan laten leggen met gebruikte Stelconplaten in de afmeting 200x200x12 cm met hoeklijn. Zij hebben niet alleen de gebruikte Stelconplaten laten leveren en leggen, maar ook de grondwerkzaamheden laten uitvoeren door De Keij. Zo hebben zij niet alleen één aanspreekpunt, maar worden de werkzaamheden ook snel uitgevoerd. Met drie werkdagen was het terrein van 1300 m² dan ook voorzien van een betonnen verharding.

 

ONDERGROND BETONPLATEN

Hoe belangrijk denkt u dat een ondergrond is voor het realiseren van een betonnen verharding? De Keij kan u meedelen dat de ondergrond gelijkmatig dragend dient te zijn voor de betonplaten. Als de betonplaten op een ongelijke ondergrond liggen is de kans op breken veel groter dan op een nauwkeurig geëgaliseerde ondergrond. Het gaat dan niet alleen om het vlakmaken van de onderbaan, maar het dient met een lasergestuurde machine geëgaliseerd te zijn. De ondergrond speelt dus zeker een belangrijke rol in het realiseren van een betonnen verharding. De Keij heeft de specialiteiten in het bedrijf voor het realiseren van een nauwkeurig geëgaliseerde ondergrond. Zo heeft De Keij bij het bedrijf in Beesd onder andere het vlakmaken van de ondergrond en egaliseren van de zandbaan uitgevoerd. Indien de ondergrond aan de voorwaarden voldoet, leggen de chauffeurs de gebruikte Stelconplaten op de geëgaliseerde onderbaan.

 

STELCONPLATEN LEGGEN IN BEESD

In de laatste fase van het project leggen de chauffeurs de gebruikte Stelconplaten op de zandbaan. Het leggen van betonplaten is mogelijk op verschillende manieren. Deze gebruikte Stelconplaten met hoeklijn zijn door middel van een vacuüm hijssysteem geplaatst. Daarbij voegen de chauffeurs afstandhouders toe tussen de betonplaten. Afstandhouders zorgen onder ander voor bescherming van de betonplaten. Als laatste strooien zij zand over de betonplaten en tussen de voegen, zodat de betonplaten strak op de onderbaan liggen. Deze betonnen verharding met gebruikte Stelconplaten is gereed om in gebruik genomen te worden.

 

DE KEIJ BETONPLATEN UIT DODEWAARD

De Keij Betonplaten uit Dodewaard voorziet uw terrein van een betonnen verharding door middel van industriële betonplaten en Stelconplaten. Zij leveren en leggen niet alleen de betonplaten, maar nemen ook grondwerkzaamheden aan. Zo heeft u één aanspreekpunt voor het gehele project! Wilt u ook een efficiënte betonnen verharding, waar u jaren plezier van heeft? Of bent u benieuwd naar de prijzen van gebruikte Stelconplaten? Neem dan contact op met De Keij voor de mogelijkheden van uw terrein en laat u adviseren! Bent u daarnaast ook benieuwd naar de voorraad van gebruikte Stelconplaten? Neem contact met ons op of houdt onze pagina’s op Facebook en LinkedIn in de gaten.