Wilt u betonplaten leggen om onverharde paden binnen uw bedrijf te verharden? Betonplaten zijn geschikt voor onder andere een kavelpad, industrieterrein, overdekt terrein, tijdelijke bouwweg, toegangsweg of een sleufsilo. De Keij realiseert deze verhardingen voornamelijk binnen de agrarische sector en industrie. Betonplaten leggen zij al vanaf 100 m² en zijn zelfs geschikt voor het ondersteunen van het asfalt bij het draaipunt van vrachtwagens binnen het terrein.

 

BETONPLATEN LEGGEN BLEISWIJK

In Bleiswijk heeft De Keij voor een opdrachtgever een betonverharding aangelegd, waarbij de werkzaamheden bestaan uit betonplaten leggen en leveren. Deze betonplaten dienen als ondergrond voor het asfalt. Het betonpad is aangelegd op het punt waar vrachtwagens draaien en het asfalt sneller gaat verzakken. Om deze verzakkingen in het asfalt te voorkomen heeft deze opdrachtgever allereerst de ondergrond verstevigd en betonplaten laten plaatsen. Daarna kan deze opdrachtgever weer asfalt aanbrengen op de betonplaten. Het geasfalteerde terrein heeft bij het draaipunt nu de optimale ondersteuning door middel van Keijplaten in de afmeting 200×200 cm.

 

KEIJPLATEN 200X200 CM

Keijplaten zijn leverbaar in de afmeting 200×200 cm met een dikte van 14cm of 16cmvoorzien van een enkele wapening en zonder hijsvoorziening. Betonplaten met een dikte van 14cm bezitten een maximale aslast van 15 ton en de 16cm heeft een maximale aslast van 20 ton. Deze betonplaten zijn geschikt voor diverse doeleinden, denk daarbij onder andere aan kavelpaden, toegangswegen, tijdelijke bouwwegen, industrieterreinen en sleufsilo’s. Ook voor het ondersteunen van het asfalt bij het draaipunt van vrachtwagens zijn deze betonplaten geschikt. Hiervoor zijn er Keijplaten aangelegd in de afmeting 200x200x14 cm, voorzien van een tegelstroeve toplaag.

 

ONDERGROND BETONPLATEN

Niet alleen de ondergrond van het asfalt moet optimaal zijn, maar ook de ondergrond van betonplaten moet nauwkeurig geëgaliseerd zijn. Een nauwkeurig geëgaliseerde ondergrond in combinatie met de juiste afmeting betonplaat bieden een goede verharding voor jaren. Het uitgraven en vlakmaken van bestaande grond, aanbrengen van zand en het egaliseren van de onderbaan is dus echt precisiewerk. Zodra de ondergrond van betonplaten aan alle voorwaarden voldoet komen de chauffeurs de betonplaten leggen en is uw terrein voorzien van een strakke verharding!

 

DE KEIJ BETONPLATEN

De Keij Betonplaten is gespecialiseerd in het aanleggen van erfverhardingen met betonplaten en Stelconplaten. Bij De Keij kunt u niet alleen betonplaten bestellen, maar zorgen zij ook voor het grondwerk, leveren en betonplaten leggen. Zij realiseren verhardingen met betonplaten binnen de agrarische sector en industrie. In Nederland, Duitsland en Engeland zijn al vele onverharde paden verandert in een terreinverharding met betonplaten. Denkt u na over het aanleggen van een verharding met betonnen platen? Neem contact op voor meer informatie of vraag vrijblijvend een offerte aan.