Het aanleggen van kavelpaden met betonplaten zorgen voor een toegankelijk en onderhoudsvriendelijke kwekerij. Het materieel rijdt niet meer door modderbanen, wat vaak materiële schade tot gevolg heeft. Kavelpaden met betonplaten binnen kwekerijen verhelpen het probleem! Zo heeft De Keij kavelpaden aangelegd bij een boomkwekerij in Dodewaard, een dorp in de gemeente Neder- Betuwe. Bij deze boomkwekerij in Dodewaard heeft de Keij al meerdere kavelpaden voorzien van betonplaten.

 

KAVELPADEN IN DODEWAARD

In de gemeente Neder-Betuwe zijn meerdere kwekerijen voorzien van kavelpaden met betonplaten van De Keij. Deze kweker in Dodewaard heeft ook al verschillende kavelpaden voorzien van betonplaten. Wegens uitbreiding van zijn boomkwekerij voorziet hij de onverharde paden van kavelpaden met betonplaten. De werkzaamheden van de Keij bij deze boomkwekerij bestaan uit het leveren, leggen en zagen van betonplaten. Als laatste zijn beide kavelpaden ingestrooid met zand voor de afwerking van het hele project.

 

BETONPLATEN LEGGEN IN DODEWAARD

Binnen deze boomkwekerij zijn twee verschillende kavelpaden aangelegd, welke beiden voorzien zijn van een matig stroeve toplaag. Een kavelpad voorzien van betonplaten met de afmeting 200x200x14 cm, waardoor er een pad van 4 meter breed ontstaat. Daarnaast hebben zij een kavelpad van 3 meter breed, waarbij de betonplaat met de afmeting 300x120x12 cm is toegepast.

 

AFWERKING KAVELPADEN IN DODEWAARD

De afwerking van deze kavelpaden betreft het op maat zagen van betonplaten en instrooien van zand. Het zagen van verschillende betonplaten was benodigd voor de aansluiting op bestaande kavelpaden. Na het zaagwerk van betonplaten zijn de verharde paden aangevuld met overig bodemgrond. Als laatste zijn de naden tussen betonplaten aangevuld met zand, zodat de betonplaten strak op de onderbaan komen te liggen.

 

DE KEIJ BETONPLATEN

Wilt u kavelpaden aanleggen met matig stroeve betonplaten? Matig stroeve betonplaten zijn sterk en bevatten een antislipstructuur. Daarbij zijn deze betonplaten gemakkelijk te verleggen. Wilt u meer weten over matig stroeve betonplaten? Neem contact op met De Keij Betonplaten.