Denkt u erover na om een betonverharding door middel van betonplaten toe te passen voor uw terrein? Wilt u daarbij alles uit handen geven? Bij De Keij is het mogelijk! Zij realiseren betonverhardingen vanaf het egaliseren van de onderbaan tot het leggen van betonplaten. Zo heeft De Keij bij deze opdrachtgever het terrein voorzien van een betonnen verharding.

 

BETONVERHARDING DORMAGEN (DE)

In Dormagen, Duitsland, mocht De Keij een betonverharding realiseren van 750m² voorzien van betonplaten 200x200x14 cm. De werkzaamheden voor deze verharding bestaan uit het egaliseren van de onderbaan en het leveren en leggen van de betonplaten. Betonplaten in combinatie met een nauwkeurig geëgaliseerde ondergrond vormen een goede verharding waarvan u jaren plezier heeft! Deze opdrachtgever heeft alle werkzaamheden uit handen gegeven aan De Keij!

 

EGALISEREN ONDERBAAN

Het egaliseren van de onderbaan is van groot belang voor het realiseren van een betonnen verharding. Voldoet de ondergrond niet aan de gestelde voorwaarden, dan heeft dat gevolgen voor de betonplaten. Voldoet de ondergrond niet aan de voorwaarden, dan dragen de betonplaten niet de volledige aslast. De betonplaten liggen namelijk onstabiel op de ondergrond. Het breken of scheuren van de betonplaten is daar een gevolg van. Dit is te voorkomen door de voorwaarden op te volgen voor een goed geëgaliseerde ondergrond.

 

BETONPLATEN LEVEREN EN LEGGEN

Zodra de ondergrond aan de voorwaarden voldoet, leveren en leggen de chauffeurs de betonplaten op de onderbaan. De chauffeurs leggen de betonplaten met een vrachtwagen voorzien van een autolaadkraan en een vacuüm hijssysteem. Deze opdrachtgever heeft betonplaten in de afmeting 200x200x14 cm met een tegelstroeve toplaag als betonverharding.

 

BETONPLATEN 200X200X14 CM

Deze veelzijdige betonplaat is perfect in te zetten voor onder andere betonverhardingen, terreinverhardingen, kavelpaden, betonpaden en toegangswegen. Deze afmeting betonplaat is een standaard afmeting en leverbaar in 14cm en 16cm dik. Betonplaten 200x200x14 cm hebben een maximale aslast van 15 ton. Daarnaast zijn deze betonplaten te bestellen met een gladde- of stroeve toplaag.

 

DE KEIJ BETONPLATEN UIT DODEWAARD

De Keij Betonplaten is gevestigd in Dodewaard, binnen de provincie Gelderland. Zij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van betonverhardingen door middel van betonplaten of Stelconplaten. Daarbij voeren zij ook de grondwerkzaamheden uit, zodat u één aanspreekpunt heeft voor het hele project. De Keij is voornamelijk te vinden binnen de agrarische sector en industrie. Niet alleen in Nederland, maar ook in Duitsland en Engeland heeft De Keij verhardingen met betonplaten aangelegd. Bent u benieuwd naar een betonverharding voor uw terrein? Of wilt u weten welke betonplaten voor uw terrein geschikt zijn? De Keij staat voor u klaar! Neem gerust contact met hen op!