Wilt u de bereikbaarheid van uw terrein verbeteren, of een tijdelijke terreinverharding snel voorzien met betonplaten? De Keij heeft voor elk bedrijf een passend aanbod! Ook bij noodsituaties leveren en leggen zij betonplaten op zeer korte termijn. Zo heeft De Keij bij een bedrijf in Herveld binnen twee dagen een tijdelijke verharding met betonplaten gerealiseerd.

 

TIJDELIJKE TERREINVERHARDING IN HERVELD

In Herveld, een dorp binnen de gemeente Over-Betuwe, heeft op 19 mei 2019 een grote brand plaatsgevonden. Een groot deel van een bedrijf en woonhuis zijn verwoest. De eigenaren willen het bedrijf met vier dagen weer openen, zodat zij de werkzaamheden kunnen hervatten.

Het naastgelegen weiland wordt omgebouwd tot een tijdelijke locatie, waarvan de ondergrond van betonplaten wordt voorzien. Deze tijdelijke terreinverharding met betonplaten is benodigd voor het plaatsen van gebouwen. De grondwerkzaamheden zijn uitgevoerd door Loonbedrijf Veens en VL Grondwerk. De levering en plaatsing van betonplaten mocht De Keij verzorgen.

 

BETONPLATEN LEVEREN EN LEGGEN IN HERVELD

Betonplaten dienen ondersteunt te worden door een gelijkmatig dragende ondergrond. De ondergrond moet aan verschillende voorwaarden voldoen, waaronder een vlakliggende onderbaan. Loonbedrijf Veens en VL Grondwerk verzorgen het vlakmaken van de onderbaan. Vrachtwagens reden af en aan met zand, zodat het loonbedrijf de grondwerkzaamheden met één dag klaar heeft. De volgende dag konden de chauffeurs van De Keij de betonplaten leveren en leggen.

 

BETONPLAAT 200X200X14 CM

De tijdelijke locatie van het bedrijf is verhard met een standaard betonplaat in de afmeting 200x200x14 cm. Deze betonplaten hebben een gemakkelijke afmeting en zijn onderhoudsvriendelijk door hun gladde toplaag. De vlakke onderbaan in combinatie met deze betonplaten vormen een dragende ondergrond voor de tijdelijke gebouwen. Het weiland van 1900 m² is met twee dagen verbouwd tot een terreinverharding met 475 betonplatenDe opbouw van de tijdelijke locatie kan zich voorzetten, zodat het bedrijf snel zijn deuren kan openen!

 

DE KEIJ BETONPLATEN UIT DODEWAARD

Wilt u ook een (tijdelijke) terreinverharding realiseren met betonplaten? Neem contact op met De Keij en vraag naar de mogelijkheden!