Heeft u onverharde paden binnen uw kwekerij en wilt u deze vervangen door kavelpaden met betonplaten? In regenachtige tijden leiden onverharde kavelpaden tot modderige paden. Niet alleen het vee zakt weg in deze modderpaden, maar ook het materieel maakt diepe sporen. Machines komen daardoor ook vast te zitten. Het aanleggen van een kavelpad met betonplaten biedt de oplossing! De Keij heeft verschillende opties voor het aanleggen van een kavelpad met betonplaten en voor vele ondernemers een passende oplossing. Zo heeft De Keij in Leidschendam een kavelpad aangelegd waarbij de betonplaten parallel naast elkaar liggen.

 

KAVELPADEN LEIDSCHENDAM

In Leidschendam mocht De Keij voor deze opdrachtgever een kavelpad aanleggen, waarbij de betonplaten parallel naast elkaar liggen. Een voordelige oplossing voor het aanleggen van een kavelpad, waarbij betonplaten in de afmeting 350x120x14 cm de oplossing bieden. De werkzaamheden van De Keij voor deze opdrachtgever bestaan uit het leveren en leggen van deze betonplaten.

 

BETONPLATEN 350X120 CM

Deze industrieplaat van 350×120 cm is perfect in te zetten voor onder andere terreinverhardingen, toegangswegen en kavelpaden. Deze betonplaat is voorzien van een stroeve toplaag en een dubbele wapening. Daarnaast is deze betonplaat te bestellen met een dikte van 14cm en heeft een maximale aslast van 15 ton.

 

DE KEIJ BETONPLATEN UIT DODEWAARD

De Keij Betonplaten uit Dodewaard is gespecialiseerd in het aanleggen van kavelpaden door middel van betonplaten of Stelconplaten. Zij realiseren projecten niet alleen door heel Nederland, maar ook in Duitsland en Engeland. Daarbij leveren en leggen zij niet alleen de betonplaten, maar nemen ook grondwerkzaamheden aan. Zo heeft u één aanspreekpunt voor het hele project. De Keij is voornamelijk te vinden binnen de agrarische sector en industrie. Wilt u ook kavelpaden realiseren door middel van betonplaten? Neem gerust contact met hen op!