Wilt u de toegankelijkheid van uw terrein verbeteren middels het aanleggen van een kavelpad? Kavelpaden binnen boomkwekerijen optimaliseren namelijk de bereikbaarheid. Een kavelpad kunt u realiseren met betonplaten in verschillende afmetingen. Zo heeft de Keij in Lienden kavelpaden aangelegd met betonplaten in de afmeting 200x200x14 cm. Ook zijn er diagonale betonplaten toegepast voor de aansluiting op meerdere kavelpaden.

 

KAVELPADEN LIENDEN

In het dorp Lienden heeft De Keij Betonplaten al verschillende kavelpaden aangelegd. Voor deze boomkweker heeft De Keij meerdere kavelpaden aangelegd in zijn kwekerij, waarbij er ook gedacht is aan de overgang van de kavelpaden middels diagonale betonplaten.

 

BETONPLATEN LEVEREN EN LEGGEN IN LIENDEN

In opdracht van deze kweker heeft De Keij de betonplaten geleverd en gelegd op locatie. Tijdens de uitvoer van de grondwerkzaamheden zijn de betonplaten geleverd. Nadat de onderbaan aan de juiste voorwaarden voldeed, zijn de betonplaten 200x200x14 cm gelegd.

 

BETONPLATEN 2X2

De betonplaat in de afmeting 200x200x.14cm is een standaardafmeting en gemakkelijk naast elkaar te leggen. Betonnen platen met de afmeting 200x200cm, omschrijft men ook wel als betonplaat 2×2. Deze platen zijn in twee diktes verkrijgbaar, waarvan de 14cm het meest toegepast. Een betonplaat 2×2 verdraagt een aslast van 20 ton en verkrijgbaar in toplagen glad of stroef. Een gladde betonplaat is gemakkelijk in het onderhoud en de stroeve toplaag biedt meer grip.

 

BETONPLATEN OP MAAT

Voor de aansluiting op meerdere kavelpaden zijn diagonale betonplaten benodigd. Een diagonale betonplaat is een driehoekplaat en wordt meestal gebruikt bij overgang van andere betonpaden. Diagonale betonplaten behoren ook bij de standaard afmetingen. Bij dit project zorgen de diagonale platen voor een nauwe aansluiting en het zagen van betonplaten op maat was niet van toepassing.

 

DE KEIJ BETONPLATEN

Wilt u ook een kavelpad laten aanleggen, maar ook de grondwerkzaamheden uit handen geven? Bij de Keij is het mogelijk! Zij zijn gespecialiseerd in uitvoer van grondwerkzaamheden, betonplaten leveren en leggen, waarbij de afwerking meegenomen wordt. Voor meer informatie of advies over uw project, neem dan contact met hen op!