Denkt u na over een efficiënte opslagruimte voor uw goederen? Door betonblokken te plaatsen creëert u een duurzame en efficiënte opslag voor al uw goederen.  Deze betonblokken zijn simpel te stapelen en met verschillende afmetingen ontstaat er een strakke opslagruimte. De werkzaamheden voor De Keij voor deze opdrachtgever bestaan uit betonblokken plaatsen en leveren.

 

BETONBLOKKEN MOERDIJK

Voor deze opdrachtgever mocht De Keij betonblokken plaatsen en leveren bij een project in Moerdijk. Er zijn vele benamingen voor betonnen legoblokken, zoals onder andere betonblokken en megablokken. Dit zijn algemene benamingen, maar daarnaast kennen we ook de merknamen zoals Legioblock of Legioblokken. Bij dit project in Moerdijk mocht De Keij betonblokken plaatsen en leveren voor een strakke opslagruimte. En de betonblokken in de afmeting 160x80x80 cm en 80x80x80 cm zorgen bij dit project voor een strak geheel.

 

BETONBLOKKEN PLAATSEN 160X80X80 CM

Betonblokken 160x80x80 cm zijn ideaal in te zetten voor bijvoorbeeld extra opslagruimte dienend als wand of muur. Dankzij de eenvoudige structuur en de nokken, bouw je snel betonnen wanden en muren. Deze betonnen legoblokken zijn te bestellen met- en zonder nok. Betonblokken zonder nok zijn ideaal voor de afwerking van de wand, muur of opslagruimte.

 

BETONBLOKKEN 80X80X80 CM

Deze betonblokken 80x80x80 cm plaatsen zij vaak in combinatie met de betonnen legoblokken in de afmeting 160x80x80 cm. Ook deze betonblokken zijn ideaal voor een opslagruimte, als wand of als muur. Met behulp van nokken, welke gevestigd zijn op de blokken zijn deze makkelijk te stapelen. Het bouwen van een muur, wand of opslagruimte is dan ook snel geregeld. Ook deze blokken zijn te bestellen met- en zonder nok.

 

DE KEIJ BETONPLATEN UIT DODEWAARD

De Keij Betonplaten is te vinden in Dodewaard binnen de provincie Gelderland. Zij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van betonverhardingen binnen de agrarische sector en industrie. Betonverhardingen realiseren zij door middel van betonplaten of Stelconplaten. Daarnaast realiseren zij ook betonnen opslagruimtes door middel van betonblokken. Wilt u ook betonblokken plaatsen voor een efficiënte opslagruimte binnen uw bedrijf? Vraag naar meer informatie bij De Keij!