Bent u een nieuwe schuur aan het bouwen en denkt u aan een betonnen verharding door middel van betonplaten? Of bent u uw schuur aan het renoveren en wilt u betonplaten als ondergrond? Het is allemaal mogelijk met industriële betonplaten of Stelconplaten. De Keij heeft een ruim assortiment aan betonplaten, waarbij we denken aan de diverse afmetingen en diktes. Ook zijn er verschillende toplagen te realiseren. Wilt u naast deze opties ook dat de betonplaten nauwkeurig op elkaar laten aansluiten? Ook dat is geen probleem. Met een vellingsrand of hoeklijn sluiten de betonplaten nauwkeurig op elkaar aan. De Keij denkt met u mee in oplossingen voor uw terrein of perceel. Bij dit project heeft de Keij industriële betonplaten geleverd en gelegd in een nieuwbouwschuur.

 

BETONNEN VERHARDING IN SCHUUR OPHEUSDEN

Bij deze kweker mochten we industriële betonplaten leveren en leggen in de afmeting 200x200x14 cm met 7 mm vellingsrand. Industriële betonplaten zijn vaak voorzien van een vellingsrand van minimaal 10 mm. Betonplaten met een vellingsrand van 7 mm sluiten nog nauwkeuriger op elkaar aan. Hierdoor ontstaat er een minimale voeg tussen de betonplaten, waardoor de betonnen platen strak op de onderbaan liggen. Doordat de betonplaten nauwkeurig op elkaar aansluiten is er weinig beweging mogelijk, zodra machines gebruik maken van deze betonnen verharding. Daarbij zorgen deze betonplaten voor een strak aanzicht van deze verharding. De betonplaten zorgen niet alleen voor een strak aanzicht, maar ook de ondergrond is van groot belang. Voordat de Keij de betonplaten leggen, dient de ondergrond dan ook aan verschillende voorwaarden te voldoen. Een goede ondergrond zorgt mede voor een strak aanzicht van uw betonnen verharding.

 

BETONPLATEN LEGGEN IN OPHEUSDEN

Het leggen van betonplaten kunt u op verschillende manieren uitvoeren. Bij dit project is het niet mogelijk om met een vrachtwagen en een vacuüm hijssysteem de betonplaten te leggen. Deze betonplaten zijn door middel van een shovel en een vacuüm hijssysteem gelegd. En zoals u ziet legt De Keij de betonplaten op een nauwkeurig vlakke onderbaan. Een goed geëgaliseerde onderbaan is een vereiste, voordat de betonplaten erop geplaatst worden. Een nauwkeurig geëgaliseerde ondergrond in combinatie met de juiste betonplaten zorgen ervoor dat u jarenlang plezier heeft van de betonnen verharding. Deze schuur is voorzien van een nauwkeurig vlakke ondergrond, waardoor de betonplaten ook strak komen te liggen. En als laatste zijn de minimale voegen ingestrooid met zand om het strak liggend effect te optimaliseren.

 

DE KEIJ BETONPLATEN UIT DODEWAARD

De Keij Betonplaten welke gevestigd is in Dodewaard zijn gespecialiseerd in het leveren en leggen van betonplaten en Stelconplaten. Niet alleen in Gelderland realiseren zij betonnen verhardingen, maar door heel Nederland, Duitsland, Engeland en België. Daarbij nemen zij ook grondwerkzaamheden aan, zodat u één aanspreekpunt heeft voor het hele project. De Keij realiseert voornamelijk projecten binnen de agrarische sector en industrie. Denkt u ook aan een betonnen verharding voor uw terrein of perceel? Of heeft u een betonnen verharding, maar wilt u het uitbreiden? Of wilt u ook betonplaten welke nauwsluitend op de onderbaan liggen? De Keij denkt mee in oplossingen en geeft u vrijblijvend advies over betonplaten voor uw terrein. Neem gerust contact op met De Keij!