Heeft u een terreinverharding voorzien van Stelconplaten, maar is het door de jaren heen gaan verzakken? Door intensief gebruik van het terrein is dat mogelijk. De kwaliteit van de gebruikte Stelconplaten blijft behouden, maar de ondergrond moet opnieuw geëgaliseerd worden. Door opnieuw een zandbaan aan te brengen en de gebruikte betonplaten weer te plaatsen heeft u weer strak terrein. Bij het terrein van deze opdrachtgever zijn er ook verzakkingen aanwezig. De Stelconplaten, welke als terreinverharding dienen, zijn eruit gehaald. Na het opnieuw egaliseren van de onderbaan zijn deze gebruikte Stelconplaten 200x200x16 cm weer geplaatst.

 

TERREINVERHARDING RHEDEN

Voor een opdrachtgever in Rheden, provincie Gelderland, heeft De Keij het terrein opnieuw verhard met gebruikte Stelconplaten 200x200x16 cm voorzien van een hoeklijn. De werkzaamheden zijn allereerst het uithalen van de Stelconplaten. Daarna het opnieuw egaliseren van de onderbaan en het weer aanleggen van de huidige Stelconplaten. Daarnaast zijn er diverse betonplaten op maat gezaagd om het terrein volledig te voorzien van een betonnen verharding. Als laatste verdelen zij zand over de betonnen platen voor de afwerking en het terrein is klaar voor gebruik!

 

GEBRUIKTE STELCONPLATEN 200X200X16 CM

Stelconplaten 200×200 cm beschikken over een gladde en gebezemde toplaag. Ideaal om in te zetten voor bijvoorbeeld een terreinverharding of een toegangsweg. Een Stelconplaat is verkrijgbaar in de diktes 14cm, 16cm, 20cm en 25cm. Stelconplaten in deze afmeting hebben een maximale aslast tot 25 ton. Daarbij zijn Stelconplaten leverbaar met- en zonder hoeklijn. Gebruikte Stelconplaten 200x200x16 cm zijn leverbaar zolang de voorraad strekt.

 

DE KEIJ BETONPLATEN UIT DODEWAARD

De Keij Betonplaten uit Dodewaard is gespecialiseerd in het aanleggen van terreinverhardingen door middel van Stelconplaten of industrieplaten. Zij zijn veelal te vinden binnen de agrarische- en industriële sector. De Keij realiseert niet alleen verhardingen in Nederland, maar ook in Duitsland en Engeland zijn zij te vinden. Wilt u ook gebruikte Stelconplaten 200x200x16 cm aanleggen als terreinverharding? Neem contact op met De Keij voor de levertijden, want zolang de voorraad strekt zijn deze gebruikte Stelconplaten leverbaar.