Overweegt u een betonverharding door middel van betonplaten aan te leggen? En wilt u daarbij ook het grondwerk uitbesteden? Dat kan zeker! Voor deze opdrachtgever heeft De Keij een betonverharding aangelegd vanaf het egaliseren van de onderbaan tot het leggen van betonplaten. Ook het plaatsen van grastegels en afstandhouders vallen bij dit project onder de werkzaamheden van De Keij.

 

BETONVERHARDING VENLO

In Venlo heeft De Keij voor een opdrachtgever een betonverharding aangelegd met betonnen platen in de afmeting 200x200x14cm. De werkzaamheden bij dit project bestaan uit het egaliseren van de onderbaan, leveren en leggen van betonplaten, afstandhouders plaatsen en het leggen van grastegels.

 

BETONPLAAT 200X200 cm

Deze veelzijdige industrieplaat 200×200 cm, met een aslast tot maximaal 20 ton is perfect in te zetten voor kavelpaden, terreinverhardingen, toegangswegen en betonverhardingen. Deze betonplaat is verkrijgbaar in 14cm en 16cm dikte. Daarbij is deze betonplaat verkrijgbaar met een gladde en stroeve toplaag. Deze opdrachtgever heeft een betonverharding met betonplaten in de afmeting 200x200x14 cm, voorzien van een matig stroeve toplaag. Deze dikte betonplaat heeft een maximale aslast van 15 ton en voorzien van een enkele wapening.

 

GRONDWERK BETONVERHARDING

Voordat de chauffeurs de betonplaten komen leveren en leggen, wordt de onderbaan nauwkeurig geëgaliseerd. Allereerst worden oneffenheden uit de bodemgrond verwijderd en gelijkgemaakt. Daarna brengt De Keij minimaal 10 cm zand aan en egaliseren zij het nauwkeurig met lasergestuurd apparatuur. Een nauwkeurig geëgaliseerde ondergrond in combinatie met de juiste afmeting betonplaat vormen een goede betonverharding. Vervolgens leveren en leggen de chauffeurs de betonplaten op de zandbaan en plaatsen zij afstandhouders tussen de betonplaten. Als laatste strooien zij zand over de betonplaten voor de afwerking.

 

DE KEIJ BETONPLATEN UIT DODEWAARD

De Keij Betonplaten gevestigd in Dodewaard is gespecialiseerd in het aanleggen van betonverhardingen door middel van industrieplaten of Stelconplaten. Zij zijn veelal te vinden binnen de agrarische sector en industrie. Zij realiseren projecten van ondergrond tot het leggen van betonplaten. Zo heeft u één aanspreekpunt voor het hele project. De Keij realiseert niet alleen projecten in Nederland, maar ook in Duitsland en Engeland. Heeft u vragen over een betonnen verharding voor uw terrein? Neem gerust contact op met De Keij.