Wilt u ook een tijdelijke verharding aan laten leggen voorzien van betonplaten? Betonplaten zijn voor veel ondernemers een welkome oplossing. Voor deze opdrachtgever heeft De Keij een terreinverharding aangelegd. Deze verharding loopt schuin omhoog tegen een dijk en dient als op- en afrit voor zwaar- en middelgroot vrachtverkeer.

 

ONDERGROND TERREINVERHARDING

Als u regelmatig te kampen heeft met vastgelopen transportmiddelen dan zijn er niet veel opties. U kunt kiezen voor asfalt, maar de kosten daarvan wegen niet op tegen de flexibiliteit. En gelegd is gelegd. Beter is het te kiezen voor betonplaten. Hiermee reduceert u eenvoudig de kosten, ze zijn in een mum van tijd gelegd en zijn eenvoudig opnieuw te gebruiken. De Keij kan daarin als geen ander van dienst zijn.

 

DE KEIJ BETONPLATEN UIT DODEWAARD

De Keij Betonplaten gevestigd in Dodewaard is gespecialiseerd in het aanleggen van terreinverhardingen door middel van betonplaten of Stelconplaten. Zij zijn voornamelijk te vinden binnen de agrarische sector en industrie. Niet alleen in Nederland, maar ook in Duitsland en Engeland realiseren zij verhardingen. Naast betonplaten leveren en leggen, voeren zij ook grondwerkzaamheden uit. Zo heeft u één aanspreekpunt voor het hele project! Bent u ook benieuwd naar de mogelijkheden voor uw terrein? Neem dan contact op met De Keij!