Een onverharde kwekerij of terrein kent zo zijn nadelen voor uw transportmiddelen. Vooral bij regenachtige tijden komen de machines sneller vast te zitten. Een terreinverharding met betonplaten daarentegen verhelpt het probleem en onder de juiste voorwaarden heeft u jarenlang plezier van een betonnen verharding. Voor deze boomkwekerij hebben wij een complete terreinverharding aangelegd met betonplaten. Vanaf concept tot levering is De Keij nauwkeurig betrokken geweest bij dit project.

 

IDEALE ONDERGROND

Als u regelmatig te kampen heeft met vastgelopen transportmiddelen dan zijn er niet veel opties. U kunt kiezen voor asfalt, maar de kosten daarvan wegen niet op tegen de flexibiliteit. En gelegd is gelegd. Wilt u een open terreinverharding realiseren, dan zijn betonplaten een ideale uitkomst! Hiermee reduceert u eenvoudig de kosten, ze zijn in een mum van tijd gelegd en zijn eenvoudig opnieuw te gebruiken. De Keij kan daarin als geen ander van dienst zijn en een ideale ondergrond realiseren voor uw transportmiddelen.

 

TERREINVERHARDING BELGIË

In België heeft De Keij een complete terreinverharding gerealiseerd van 700m² voorzien van industriële betonplaten in de afmeting 200x200x14 cm. Deze industrieplaat is een standaard afmeting en toepasbaar voor vele doeleinden. Daarbij heeft deze betonplaat verschillende opties, te denken aan de dikte en de toplaag. Deze betonplaat is verkrijgbaar in de dikte 14cm en 16cm en de toplaag in stroef en glad. Deze terreinverharding is voorzien van industriële betonplaten met een gladde toplaag. Naast het leveren en leggen van deze industrieplaten heeft De Keij ook de ondergrond geëgaliseerd.

 

ONDERGROND BETONPLATEN

De ondergrond is van groot belang bij het realiseren van een terreinverharding met betonplaten. Wilt u jarenlang genieten van een terreinverharding met betonplaten, dan dient de ondergrond aan verschillende voorwaarden te voldoen. Denk daarbij aan een vlakke ondergrond welke nauwkeurig geëgaliseerd dient te zijn met lasergestuurd apparatuur. Een vlakke ondergrond biedt voldoende draagkracht voor de betonplaten. Uw machines rijden dan zonder problemen over de terreinverharding. Indien de ondergrond niet voldoet aan de voorwaarden bestaat er een grote kans dat de betonplaten breken. De Keij geeft u passend advies voor uw terreinverharding. Wilt u voor het gehele project één aanspreekpunt hebben voor de realisatie? De Keij voorziet uw terrein van de juiste verharding van ondergrond tot het leggen van betonplaten.

 

DE KEIJ BETONPLATEN UIT DODEWAARD

De Keij Betonplaten is gevestigd in Dodewaard en zijn gespecialiseerd in het leveren en leggen van betonplaten en Stelconplaten. Daarnaast nemen zij ook de grondwerkzaamheden aan, zodat u één aanspreekpunt heeft voor het project. De Keij realiseert niet alleen terreinverhardingen in Nederland, maar ook in België, Duitsland en Engeland. Zij voeren voornamelijk de werkzaamheden uit binnen de agrarische sector en industrie. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw terrein? Neem dan contact op met De Keij en zij geven u passend advies over een verharding met betonplaten!