Heeft u een kwekerij, maar ook te kampen met drassige paden? In regenachtige tijden zijn onverharde paden drassig en komen de machines snel vast te zitten. Het zijn tijdrovende bezigheden om deze problemen weer op te lossen. Een toegangsweg met betonplaten voorkomt het drassige probleem en daarbij kunt u efficiënt aan het werk! Deze betonverharding zorgt voor een verbeterde toegankelijkheid binnen uw kwekerij. Wat wilt u nog meer? Bij deze opdrachtgever in Opheusden mochten we een toegangsweg met betonplaten aanleggen. Dit betonpad bestaat uit matig stroeve betonplaten in de afmeting 200x200x14 cm.

 

TOEGANGSWEG MET BETONPLATEN BIJ KWEKERIJ

Binnen deze kwekerij in Opheusden, gelegen in de provincie Gelderland, mocht De Keij een toegangsweg met betonplaten aanleggen. De opdrachtgever heeft gekozen voor een matig stroeve betonverharding. Een matig stroeve toplaag biedt meer grip voor uw machines met name ook in regenachtige tijden. Het betonpad bestaat uit betonplaten in de afmeting 200x200x14cm en zijn enkel bewapend. Deze betonplaten zijn berekend op een maximale aslast van 15 ton en ideaal voor vrijwel iedereen met een agrarische-, of industriële onderneming. Deze betonplaten zijn sterk, onderhoudsarm en flexibel inzetbaar. Betonplaten zijn berekend op een maximale aslast, maar daarbij speelt de onderbaan een grote rol. Zodra de onderbaan niet aan de voorwaarden voldoet, dragen de betonplaten ook niet de maximale aslast.

 

BETONPLATEN 200X200X14CM

Een betonplaat in de afmeting 200x200cm is een veelzijdige betonplaat, welke perfect in te zetten is voor terreinverhardingen, toegangswegen, betonpaden en kavelpaden. Deze afmeting betonplaat heeft een maximale aslast van 20 ton en leverbaar in 14cm en 16cm dik. Daarnaast zijn deze betonplaten leverbaar met een gladde toplaag of een matig stroeve toplaag. Als laatste kunt u deze betonplaten kopen met- of zonder een hijsvoorziening.

 

EGALISEREN ONDERBAAN

Betonplaten bezitten vele voordelen om aan te leggen als bijvoorbeeld een toegangsweg. Toch speelt de onderbaan een hele grote rol bij het realiseren van een verharding met betonplaten. De Keij deelt u dan ook mee dat het egaliseren van de onderbaan van groot belang is. Een onderbaan moet aan verschillende voorwaarden voldoen voor een juiste toegangsweg met betonplaten. Is de ondergrond onvoldoende geëgaliseerd? Grote kans dat de betonplaten scheuren of breken. Dus een goed geëgaliseerde ondergrond in combinatie met de juiste betonplaten zorgen voor een goede erfverharding waar u jaren plezier van heeft!

 

DE KEIJ BETONPLATEN UIT DODEWAARD

De Keij Betonplaten is gevestigd in Dodewaard. Zij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van onder andere een toegangsweg met betonplaten. Zij realiseren terreinverhardingen vanaf het egaliseren van de ondergrond tot het aanleggen van industrieplaten, betonplaten of Stelconplaten. De Keij is voornamelijk te vinden binnen de agrarische sector en industrie. Niet alleen binnen Nederland, maar ook in Duitsland en Engeland hebben zij al diverse betonpaden aangelegd. Wilt u ook schoon en makkelijk door uw kwekerij gaan en een toegangsweg met betonplaten aanleggen? De Keij helpt u graag bij het kiezen én aanleggen van een betonverharding. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van betonplaten? Neem contact met ons op!