Bent u op zoek naar betonplaten om pottenvelden ofwel containervelden aan te leggen? Er zijn diverse betonplaat afmetingen om een agrarisch veld van een betonnen verharding te voorzien. Bij containervelden komen we meestal verhardingen tegen met betonplaten 80×120 cm. Een compacte betonplaat afmeting die ideaal zijn toe te passen als verharding van tussenpaden. Bij deze kweker in Echteld plaatsen we geen betonplaten 80×120 cm, maar de betonplaat 200×200 cm als containerveld verharding.

 

CONTAINERVELD ECHTELD

In Echteld heeft deze kweker al een containerveld verharding met betonplaten 200x200x14 cm. Bij uitbreiding wil hij ook het nieuwe veld verharden met de betonplaat 200×200 cm. Hij gebruikt de betonplaten niet als verharding van tussenpaden, maar als ondergrond waarop de potten komen te staan. De betonplaat 200x200cm heeft een betondikte van 14cm en is voorzien van een tegelstroeve toplaag. Deze betonplaat is berekend op maximale aslasten tot 15 ton en daarbij geproduceerd zonder hijsgaten in het midden van de plaat.

 

BETONPLATEN 200X200 CM ZONDER HIJSVOORZIENING

Bij aanwezigheid van een gelijkmatig dragende ondergrond, plaatsen wij de betonplaten met (op afstand bestuurbare) vrachtwagens op de ondergrond. De vrachtwagens zijn voorzien van autolaadkraan en vacuüm hijssysteem, waarmee wij honderden betonplaten op één dag plaatsen. Bij dit containerveld plaatsen we de betonplaten met twee zijdes tegen elkaar, waarbij de andere twee zijdes een tussenruimte van ca. 20cm hebben. Zo heeft deze kweker de mogelijkheid om de ijzeren palen te plaatsen en beregening aan te leggen.

 

 

BETONSPECIALIST DE KEIJ

Wilt u ook een pottenveld of containerveld aanleggen met een betonplaat verharding? De Keij denkt met u mee in oplossingen en hebben diverse betonplaat afmetingen in het assortiment om een betonnen verharding te realiseren. Daarbij realiseren zij projecten van ontwerp tot het plaatsen van betonplaten met een nette afwerking. Zo heeft u één aanspreekpunt en in korte tijd een efficiënte betonplaat verharding. Neem gerust contact op en vraag naar de mogelijkheden voor het aanleggen van uw velden.