Een kwekerij met onverharde paden leidt tot oneffenheden en problemen met machines. Betonpaden daarentegen zorgen ervoor dat u efficiënt kunt werken en geven een strak aanzicht in de kwekerij. Om een strak aanzicht te realiseren is het van belang dat de ondergrond aan verschillende voorwaarden voldoet. De ondergrond is dè basis voor een goede verharding. Ondergronden vormen samen met de betonplaten een strak geheel binnen uw kwekerij. Zo heeft De Keij een kwekerij voorzien van verschillende verharde paden, waarbij ook de grondwerkzaamheden uitgevoerd zijn.

 

BETONPADEN IJZENDOORN

In IJzendoorn, een dorp binnen de provincie Gelderland, heeft De Keij verschillende betonpaden aangelegd van circa 1500 m². De bodemgesteldheid, bestaande uit zand- of kleigrond in IJzendoorn is voldoende voor het aanleggen van betonpaden. Voorafgaand aan het leveren en leggen van betonplaten zijn de grondwerkzaamheden uitgevoerd. Daarna zijn alle paden voorzien van betonplaten in de afmeting 200×20014 cm.

 

GRONDWERKZAAMHEDEN IJZENDOORN

Voor het verbeteren van de toegankelijkheid binnen uw kwekerij zijn betonplaten een goede oplossing. Betonplaten beschikken over een bepaalde draagkracht, maar wel onder de juiste voorwaarden. De basis voor een goede erfverharding begint namelijk bij de ondergrond. Een ondergrond moet aan verschillende voorwaarden voldoen, zodat de draagkracht van betonplaten gegarandeerd wordt. Denk daarbij aan een gelijkmatig dragende ondergrond, welke vrij dient te zijn van puin en andere obstakels. Met lasergestuurd apparatuur maakt De Keij de ondergrond gelijkmatig en dragend. Tijdens deze grondwerkzaamheden leveren de chauffeurs de betonplaten op locatie.

 

BETONPLATEN LEVEREN EN LEGGEN

Het leveren en leggen van betonplaten wordt in één handeling uitgevoerd. De chauffeurs leggen de betonnen platen vanaf de vrachtwagen direct op de geëgaliseerde onderbaan. De vrachtwagens van De Keij hebben verschillende voorzieningen, waardoor het leggen van betonplaten snel en efficiënt uitgevoerd wordt. Zo legt De Keij moeiteloos honderden betonplaten op één dag.

 

BETONPLATEN 2X2

Binnen deze boomkwekerij zijn betonpaden aangelegd met betonplaten in de afmeting 200x200x14 cm. Deze kweker heeft gekozen voor een gladde toplaag, welke gemakkelijk te onderhouden zijn. Daarbij zijn deze betonplaten verkrijgbaar in 14cm en 16cm dik met een aslast tot maximaal 20 ton. Deze betonplaten zijn veelzijdige industrieplaten, welke u perfect kunt inzetten voor boomkwekerspaden, terreinverhardingen en toegangswegen.

 

DE KEIJ BETONPLATEN UIT DODEWAARD

De Keij Betonplaten uit Dodewaard voorziet uw terrein van een open verharding door middel van betonplaten of Stelconplaten. Daarbij nemen zij de grondwerkzaamheden aan, zodat u één aanspreekpunt heeft voor het hele project. De Keij voorziet uw verharding van een efficiënte verharding, waarvan u jaren plezier heeft! Wilt u ook betonpaden realiseren binnen uw bedrijf? Of wilt u de betonplaten verleggen naar een ander terrein? Vraag gerust naar de mogelijkheden bij De Keij!