Wilt u een terreinverharding aanleggen met gebruikte betonplaten? Zolang de voorraad strekt heeft De Keij gebruikte betonplaten te koop. Deze betonplaten liggen goed in de markt en zijn ook snel weer verkocht. Voor een opdrachtgever in Wellerlooi mocht De Keij betonplaten leggen en leveren in de afmeting 200x200x12 cm en 200x200x14 cm. Deze betonplaten zijn voorzien van een hoeklijn.

 

GEBRUIKTE BETONPLATEN WELLERLOOI

Voor een agrariër in Wellerlooi, uit de provincie Limburg, mocht De Keij een terreinverharding aanleggen met gebruikte betonplaten. De werkzaamheden van De Keij bestaan uit het leveren en leggen van betonplaten. Zodra de ondergrond gelijkmatig en dragend is, leggen de chauffeurs de betonplaten op de onderbaan.

 

GEBRUIKTE BETONPLATEN 200X200 CM

Gebruikte betonplaten zijn van hoogwaardige kwaliteit en voldoen aan de kwaliteitseisen voor een terreinverharding. Deze betonplaten hebben bij een project gelegen en zijn in goede staat voor hergebruik. Gebruikte betonplaten noemen we ook wel tweede keus betonplaten en zijn in goede staat voor het inzetten van onder andere terreinverhardingen, kavelpaden, toegangswegen en tijdelijke bouwwegen. Het terrein in Wellerlooi is voorzien van betonplaten in de afmeting 200x200x12 cm en 200x200x14 cm met hoeklijn.

 

BETONPLATEN LEGGEN

Voordat De Keij betonplaten komt leggen zijn de voorbereidingen van groot belang. De ondergrond moet gelijkmatig dragend zijn voor een duurzame erfverharding. Bestaande grond en de verschillende lagen puingrond en zand zorgen voor een egale onderbaan voor betonplaten en moet nauwkeurig geëgaliseerd zijn. Met lasergestuurd apparatuur maakt u de onderbaan op de millimeter nauwkeurig vlak. Zodra de ondergrond aan de voorwaarden voldoet, komen de chauffeurs de betonplaten leggen op de onderbaan. Zij leggen betonplaten met een vrachtwagen voorzien van een autolaadkraan en vacuüm hijssysteem. Is het niet mogelijk om betonplaten te leggen met een vrachtwagen, dan plaatsen zij betonplaten met een shovel. Ook de bereikbaarheid moet goed zijn voor een shovel of vrachtwagen. Door middel van ijzeren rijplaten creëert u een tijdelijk verharding, zodat het terrein goed bereikbaar is voor het materieel.

 

 

 

DE KEIJ BETONPLATEN

De Keij Betonplaten uit Dodewaard, provincie Gelderland, is gespecialiseerd in het aanleggen van terreinverhardingen met betonplaten en Stelconplaten. Ook gebruikte betonplaten vallen goed in de markt voor het aanleggen van een terreinverharding. Naast het leveren en leggen van betonplaten, neemt De Keij ook grondwerkzaamheden aan. Zo heeft u één aanspreekpunt voor het hele project. De Keij is een totaalleverancier en voornamelijk binnen de agrarische sector en industrie. Heeft u vragen over het aanleggen van een verharding met betonplaten? Neem gerust contact op met De Keij, zij helpen u graag verder!