Op zoek naar een verharding voor paden bij uw akkerpercelen om de toegankelijkheid te optimaliseren? Onverharde paden, regen en oogsttijden zorgen voor het nodige oponthoud. Onverharde paden veranderen in modderpaden en landbouwmachines laten diepe sporen achter. Daarna rijden de machines met modder de openbare wegen op, die u vervolgens weer schoon moet achterlaten voor de verkeersveiligheid. Landbouwers zijn namelijk verplicht om de wegen zo veilig mogelijk te houden voor automobilisten, fietsers, scooters ect. Hoe kunnen landbouwers dan slipgevaren voor weggebruikers en tijdrovende schoonmaakactiviteiten zoveel mogelijk voorkomen?

 

KAVELPAD LANDBOUW

Eén van de oplossingen is het aanleggen van een verhard kavelpad door middel van betonplaten. Met deze verharding raken machines niet meer verzakt in de modderpaden en rijden schoon op de betonplaten. De openbare wegen blijven vervolgens verkeersveilig voor alle weggebruikers en u heeft geen extra schoonmaakwerkzaamheden. Zo mochten we voor deze opdrachtgever een betonpad aanleggen in Wageningen. Het nieuwe landbouwperceel is voorzien van een verhard kavelpad met stroeve betonplaten in de afmeting 200x200x14 cm.

 

STROEVE BETONPLATEN 200X200X14 CM

Deze stroeve betonplaten zijn ideaal voor paden waar we te maken hebben met modder en gladheid. De grove bezemstructuur in de betonplaat zorgt voor een antislip op het landbouwpad. Daarnaast is de afmeting 200x200x14 cm geproduceerd voor aslasten tot maximaal 15 ton en voorzien van een enkele wapening.

 

BETONPLATEN LEGGEN

De betonplaten leggen we met onze moderne vrachtwagens voorzien van autolaadkraan en vacuüm hijssystemen. Direct vanaf de vrachtwagen plaatsen onze chauffeurs de betonplaten op een gelijkmatig dragende ondergrond. Als laatste worden de voegen ingestrooid met zand, voor een betere zetting van betonplaten op de onderbaan. In korte tijd is het landbouwperceel in Wageningen voorzien van een strak kavelpad verharding.

 

 

ADVIES DE KEIJ

Heeft u een perceel met onverharde paden en ondervindt u met name in regenachtige tijden dezelfde problemen? Neem dan gerust contact op en vraag naar de mogelijkheden voor uw perceel. De Keij realiseert betonplaat verhardingen van ontwerp tot oplevering, zodat u van ondergrond tot legwerk één aanspreekpunt heeft. Ook uw perceel kan in korte tijd met een betonnen pad voorzien zijn.