Op zoek naar agriplaten voor het aanleggen van een kavelpad om de toegankelijkheid van uw kwekerij te verbeteren? De Keij heeft diverse afmetingen agriplaten in het assortiment om elke agrariër te voorzien van een strakke erfverharding. Zo heeft De Keij in Nispen een kavelpad aangelegd met agriplaten in de afmeting 200×200 cm met een tegelstroeve toplaag. De Keij mocht bij dit project de betonplaten leveren en leggen.

 

AGRIPLATEN KAVELPAD NISPEN

In Nispen mocht De Keij voor een opdrachtgever een kavelpad aanleggen met agriplaten. De werkzaamheden voor De Keij bestaan uit het leveren en leggen van betonplaten. Zodra de onderbaan aan de voorwaarden voldoet, leggen de chauffeurs de betonplaten direct vanaf de vrachtwagen op de onderbaan.

 

AGRIPLATEN 200X200 CM

Deze veelzijdige industrieplaat is ideaal in te zetten voor onder andere kavelpaden, toegangswegen en sleufsilo’s en leverbaar met een dikte van 14 cm of 16 cm. Deze agriplaat heeft een maximale aslast van 20 ton en voorzien van een gladde- of stroeve toplaag. Deze opdrachtgever heeft betonplaten in de afmeting 200x200x14 cm met een matig stroeve toplaag, zonder hoeklijn en zonder hijsvoorziening. Betonplaten zonder hijsvoorziening legt De Keij met een vrachtwagen voorzien van een autolaadkraan en een vacuüm hijssysteem.

 

ONDERGROND AGRIPLATEN

De voorbereiding op het leggen van agriplaten is van groot belang. Allereerst moet er een gelijkmatig dragende ondergrond aanwezig zijn voor het plaatsen van betonplaten. Door alle obstakels uit bestaande grond te verwijderen, puingrond en/of zand aan te brengen ontstaat er een gelijkmatig dragende ondergrond. Het aanbrengen van verschillende lagen zand en egaliseren van de onderbaan vraagt om vakkundigheid en daar helpt De Keij u bij! Zij geven advies over het uitvoeren van grondwerkzaamheden. Het is ook mogelijk om de grondwerkzaamheden uit handen te geven aan De Keij.

 

AGRIPLATEN LEGGEN

Zodra de ondergrond gelijkmatig en dragend is, plaatsen de chauffeurs de betonplaten op de onderbaan. Door middel van een vrachtwagen met een vacuüm hijssysteem leggen zij moeiteloos de agriplaten vanaf de vrachtwagen direct op de onderbaan. Een nauwkeurig geëgaliseerde ondergrond in combinatie met de juiste afmeting betonplaten creëren namelijk een duurzame erfverharding.

 

DE KEIJ BETONPLATEN

De Keij Betonplaten uit Dodewaard is gespecialiseerd in het aanleggen van terreinverhardingen door middel van betonplaten en Stelconplaten. Er zijn al vele vierkante meters verhardingen met betonplaten aangelegd binnen Nederland en ook in Duitsland en Engeland. Naast het leveren en leggen van betonplaten nemen zij ook grondwerkzaamheden aan. De Keij is een totaalleverancier en zijn veelal te vinden binnen de agrarische sector en industrie. Heeft u vragen over het aanleggen van een kavelpad met agriplaten? Neem gerust contact op om specifieke wensen te bespreken!