Wilt u meer weten over een betonplaten verharding die geschikt is voor onder andere pompwagens, winkelkarren en heftrucks? Er zijn namelijk diverse betonplaat afmetingen die ook geschikt zijn voor materieel met kleine wielen. Deze betonplaten zijn daarbij aan te passen aan uw wensen en belastingen. Voor elke doeleinde is er wel een passende oplossing te vinden om een betonplaten verharding aan te leggen.

 

BETONPLATEN VERHARDING TUINCENTRUM

Zo mochten we in Kesteren bij Zaad- en plantenhandel van Binsbergen een betonplaten verharding aanleggen voor het nieuw overdekte tuincentrum. De belasting gaat veelal om pompwagens en winkelkarren die over de verharding rijden. De betonnen verharding bij dit tuincentrum is aangelegd met Keijplaten in de afmeting 200×200 cm met een dikte van 14cm.

 

BETONPLATEN 200X200 CM MET BETONDIKTE 14CM

De betonnen platen in de afmeting 200x200x14 cm ideaal als verharding binnen tuincentrums. Niet alleen omdat deze betonplaten geproduceerd zijn zonder hijsgaten in het midden van de plaat, maar ook de minimale vellingkant zorgt voor een strakke verharding. De betonplaten sluiten daardoor nauw op elkaar aan, zodat het materieel met kleine wielen zonder problemen over de verharding rijden. Verder zijn de Keijplaten voorzien van een licht stroeve toplaag, zodat voetgangers, pompwagens en winkelkarren voldoende grip houden op de betonplaten.

 

 

BETONPLATEN LEGGEN

Voordat we betonplaten leggen als verharding dient er eerst een gelijkmatig dragende ondergrond aanwezig te zijn. Daarvoor wordt allereerst de bestaande grond uitgegraven, onder lichte afschot aangebracht, vlak gemaakt en vervolgens de zandbaan nauwkeurig geëgaliseerd. Daarna plaatsen we de betonplaten met een shovel en vacuüm hijssysteem op de vlakke onderbaan. En als laatste worden de betonplaten op maat gezaagd om het geheel bij de spanten ook te kunnen verharden.

 

DE KEIJ BETONPLATEN

Bent u ook van plan om een betonnen verharding aan te leggen en wilt u het van ontwerp tot oplevering uit handen geven? De Keij, gespecialiseerd in het aanleggen van erfverhardingen met betonplaten en Stelconplaten, staat voor u klaar. Voor elke ondernemer hebben zij een passende oplossing en in korte tijd is uw terrein voorzien van een betonverharding. Neem gerust contact op en vraag naar de mogelijkheden voor uw terrein.