Heeft u een terreinverharding met betonplaten 200×200 cm, maar wilt u deze verplaatsen? Of heeft u een uitbreiding van het terrein en wilt u deze ook verharden met betonplaten? Met betonplaten heeft u meerdere mogelijkheden en doordat het losse elementen zijn gemakkelijk te verplaatsen. Zo heeft het AMC in Amsterdam een parkeerplaats laten opknappen door gebruikte betonplaten te verplaatsen en een taxistandplaats laten aanleggen met betonplaten 200×200 cm.

 

TERREINVERHARDING AMSTERDAM

Bij het AMC in Amsterdam is een terreinverharding van 1600m² aangelegd voor een taxistandplaats. Daarnaast is een voormalig parkeerterrein opgeknapt door gebruikte betonplaten te verplaatsen. De taxistandplaats is voorzien van nieuwe betonplaten in de afmeting 200x200x14 cm met een enkele wapening en berekend tot aslasten van maximaal 15 ton.

 

BETONPLATEN 200X200 CM

Betonplaten 200×200 zijn ideaal voor het aanleggen van onder andere parkeerplaatsen, toegangswegen, kavelpaden, overdekte terreinen en industrieterreinen. De taxistandplaats bij het AMC is voorzien van nieuwe betonplaten met een dikte van 14cm. Deze betonplaten hebben een gladde toplaag, zonder hoeklijn, voorzien van een enkele wapening en bestemd voor aslasten tot maximaal 15 ton. Daarnaast zijn er diverse betonplaten 200×100 cm gelegd. Deze pasplaten kennen dezelfde eigenschappen als de gladde betonplaten en zijn geplaatst om het hele terrein te kunnen voorzien van betonplaten.

 

GEBRUIKTE BETONPLATEN 200X200 CM

Naast het aanleggen van een taxistandplaats is een voormalige parkeerplaats opgeknapt. De gebruikte betonplaten zijn allereerst uitgehaald en tijdelijk bij een depot opgeslagen. Deze gebruikte betonplaten bij het AMC zijn in de afmeting 200×200 cm en voorzien van een stalen hoeklijn. Na het egaliseren van de zandbaan zijn de betonplaten weer opgeladen met de vrachtwagen en geplaatst.

 

WERKZAAMHEDEN DE KEIJ BETONPLATEN 

De Keij mocht voor deze opdrachtgever diverse werkzaamheden uitvoeren. Allereerst mochten zij de gebruikte betonplaten bij de voormalige parkeerplaats uithalen en omrijden. Daarna de zandbaan egaliseren en vervolgens de gebruikte betonplaten weer leggen. Ook voor het aanleggen van de taxistandplaats mocht De Keij de zandbaan egaliseren en de nieuwe betonplaten 200×200 cm leveren en leggen.

 

ADVIES DE KEIJ

De Keij Betonplaten is sinds 1998 werkzaam in het aanleggen van open verhardingen en geeft passend advies voor een duurzaam terreinverharding. Zij zijn gespecialiseerd in het leggen van betonplaten en Stelconplaten en daarnaast voeren zij de grondwerkzaamheden uit. Zij egaliseren de ondergrond en denken mee in het aanleggen van een goede afwatering van het terrein. Wilt u een terreinverharding aanleggen en alle werkzaamheden uit handen geven? De Keij staat voor u klaar. Wilt u betonplaten 200×200 cm laten leggen, maar de grondwerkzaamheden zelf uitvoeren? Ook dat is mogelijk. Vraag bij De Keij om advies voor het aanbrengen van een gelijkmatig dragende ondergrond voor betonplaten. De ondergrond is namelijk de basis voor het aanleggen van een terreinverharding met betonplaten. Zodra de ondergrond onder de juiste conditie is aangebracht heeft u een terreinverharding waar u jaren plezier van heeft! Neem gerust contact op met De Keij.