Wilt u betonplaten plaatsen voor het verharden van uw terrein of als ondergrond voor het indelen van een opslagruimte? Een opslagruimte indelen voor al uw bulkgoederen kent meerdere mogelijkheden. Zo zijn er verschillende afmetingen betonplaten om de ondergrond te verharden, maar ook diverse betonblokken. Betonplaten in combinatie met betonblokken zijn ideaal voor de opslag van bulkgoederen. Het voordeel is dat u het gemakkelijk kunt uitbreiden, doordat de indeling uit losse elementen is opgebouwd. Voor deze opdrachtgever mocht De Keij het terrein verharden met betonplaten in de afmeting 200×200 cm en megablokken zetten als betonnen wand.

 

BETONPLATEN PLAATSEN SÜDBROOKMERLAND

In Südbrookmerland heeft deze opdrachtgever een deel van zijn terrein laten verharden voor de opslag van grond. De indeling van deze opslagruimte bestaat uit betonplaten in de afmeting 200×200 cm en megablokken in de afmetingen 160x40x80 cm, 80x40x80 cm en 40x40x80 cm. De werkzaamheden voor De Keij zijn het leveren en plaatsen van betonplaten en megablokken. Voordat De Keij deze werkzaamheden kan uitvoeren moet allereerst de onderbaan aan de voorwaarden voldoen. Voldoet de onderbaan aan de voorwaarden van De Keij? Dan leggen de chauffeurs de betonplaten op de gelijkmatig dragende ondergrond. Na een nette afwerking van de verharding stapelen de chauffeurs de megablokken voor het indelen van de opslagruimte.

 

BETONPLATEN 200X200CM

Deze industrieplaat is ideaal in te zetten voor onder andere industrieterreinen, overdekte terreinen, sleufsilo’s, kavelpaden, toegangswegen en tijdelijke bouwwegen. Deze betonplaat is leverbaar met een dikte van 14cm en 16cm en in twee verschillende toplagen; glad en stroef. De stroeve betonplaat is te bestellen in tegelstroef of gebezemd (ruw). Daarnaast is deze betonplaat te koop met- en zonder hijsgaten. Een industrieplaat met een dikte van 14cm heeft een aslast van maximaal 15 ton, terwijl de 16cm betonplaat een maximale aslast van 20 ton mag hebben. Deze opdrachtgever heeft het terrein laten verharden met een betonplaat in de afmeting 200x200x14 cm voorzien van een gladde toplaag.

 

BETONPLATEN LEGGEN

Om een industrieplaat te leggen als terrein verharding moet de onderbaan aan alle voorwaarden voldoen. Onder alle voorwaarden verstaan we een gelijkmatig dragende ondergrond, zodat betonplaten de maximale aslast kunnen dragen. Een nauwkeurig geëgaliseerde ondergrond in combinatie met de juiste betonplaat creëert namelijk een duurzame verharding! Bij deze opdrachtgever hebben we betonplaten gelegd met afstandhouders. Afstandhouders plaatsen we ter bescherming van betonplaten en met een minimale afstand van 5 mm. Daarnaast is het ook handig voor het instrooien van zand als afwerking van het terrein. Het instrooien van zand voorkomt verschuivingen van betonplaten op de onderbaan.

 

MEGABLOKKEN ZETTEN

Na het plaatsen van betonplaten heeft deze opdrachtgever het terrein verder laten indelen voor de opslag van grond. Samen met de opdrachtgever heeft De Keij gekeken naar de beste indeling voor deze opslag. De betonnen wanden bestaan uit megablokken in de afmeting 160x40x80 cm, 80x40x80 cm en 40x40x80 cm. Deze betonblokken zijn stapelen de chauffeurs met een vrachtwagen voorzien van een autolaadkraan en een klem.

 

DE KEIJ BETONPLATEN

De Keij Betonplaten is gespecialiseerd in het aanleggen van terreinverhardingen door middel van betonplaten, Stelconplaten en megablokken. Zij leveren en plaatsen betonplaten en daarnaast voeren zij ook het grondwerk uit. De Keij is een totaalleverancier en realiseren veelal verhardingen binnen de agrarische- en industriële sector. Er zijn al vele vierkante meters verhard in Nederland, Duitsland en Engeland met betonplaten. Wilt u ook betonplaten plaatsen voor het verharden van uw terrein en megablokken stapelen als betonnen wand? Neem gerust contact op om uw wensen te bespreken!