Heeft u terrein in en om uw bedrijf dat u graag wilt laten verharden? Dan is het goed dat u kennismaakt met De Keij. Als specialist in betonplaten en industrieplaten kunnen wij snel en efficiënt terreinverharding aanbrengen. Een verharding welke geschikt is voor elke activiteit. Met betonplaten op maat creëren wij een geschikte verharding voor elk bedrijf, zowel in de logistieke dienstverlening, productiebedrijven of uitvoering van technisch onderhoudswerk.

 

Expert in industrieplaten

De voordelen van onze industrieplaten zijn duidelijk. Dit kunnen wij zeker zeggen, gezien onze expertise in industriële projecten met betonplaten. U kunt kleine en grote terreinen relatief snel door De Keij laten verharden. Zowel buitenterreinen als overdekte oppervlakten. Ook tijdelijke locaties kunt u met betonplaten omtoveren tot hoogwaardige bedrijfsterreinen. De industrieplaten die wij leggen, kunnen we altijd verleggen of op een andere locatie toepassen. Heel flexibel dus.

 

Benieuwd naar de toepassingen van industrieplaten? Wij hebben de volgende elementen bij industriële projecten gerealiseerd:
– Terreinverharding
– Betonblokken

Industrieplaten nodig voor uw project?

De industrieplaten zijn leverbaar in tal van maten en uitvoeringen. Wij inventariseren de verwachte belasting; onze constructeur berekent vervolgens de juiste dimensionering. Voor zwaar belaste bedrijfsterreinen hebben we betonplaten met constructieve wapening. Wij leveren zowel voordelige standaard industrieplaten als de originele stelconplaten.

Als u de betonplaten veelvuldig berijdt met materieel met kleine wielen, raden we betonplaten met stalen hoeklijn aan. De vellingkant van een standaart industrieplaat heeft een kleine richel tussen de betonplaten. Industrieplaten met hoeklijn liggen strak naast elkaar, zodat het rijden van materieel met kleine wielen comfortabel is.

Wilt u uw erf verharden met en vraag industrieplaten? Neem contact op met ons!

Onze laatste projecten

Contactinformatie

Tolsestraat 8
4043 KB Opheusden
Nederland

Tel: 0488 44 33 24
E-mail: info@dekeij.nl

KvK: 11043248
BTW: NL167921812B01

© 2019 De Keij Betonplaten & keerwanden | Sitemap | Privacy Policy | Algemene voorwaarden

Website: Stylemaster