Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

Een terreinverharding met industrieplaten biedt mogelijkheden! Heeft u een terrein welke u graag wilt verharden? Dan is het goed dat u kennismaakt met De Keij. Als specialist in het aanleggen van terreinverhardingen kunnen wij snel en efficiënt het project realiseren. Met betonplaten op maat creëren wij een geschikte verharding voor elk bedrijf. Denk daarbij aan productiebedrijven, binnen de logistieke dienstverlening of uitvoering van technisch onderhoudswerk. Daarbij leggen wij niet alleen de platen, maar ook de grondwerkzaamheden behoren tot onze werkzaamheden. U heeft één verantwoordelijke die aanspreekbaar is op een duurzaam eindresultaat.

 

Terreinverharding met industrieplaten en betonblokkenEXPERT IN TERREINVERHARDINGEN MET BETONPLATEN

Gezien de expertise van De Keij voor terreinverhardingen met industrieplaten, kunt u terreinen relatief snel laten verharden. Zowel buitenterreinen als overdekte oppervlakten, grote of kleine oppervlakten, De Keij verzorgt het complete project. Ook tijdelijke verhardingen kunt u met deze platen omtoveren tot hoogwaardige bedrijfsterreinen. Daarbij zijn de betonplaten gemakkelijk te verleggen of op een andere locatie toe te passen. Heel flexibel dus.

 

Benieuwd naar de toepassingen van betonplaten en betonnen wanden? Wij hebben de volgende elementen binnen de industriële sector gerealiseerd: Terreinverhardingen voor parkeerplaatsen (tijdelijke) bouwwegen, toegangswegen of industrieterreinen. Naast terreinverhardingen kunt u ook betonnen wanden plaatsen. Deze betonnen wanden dienen als afscherming van uw terrein, keerwand of scheidingsmuur door middel van betonblokken.

 

Terreinverharding met industrieplatenAFMETINGEN INDUSTRIEPLATEN

Industrieplaten zijn leverbaar in tal van maten en uitvoeringen. Onze constructeur berekent de juiste dimensionering, waardoor de verwachte belasting wordt geïnventariseerd. Wij leveren zowel voordelige standaard industrieplaten als de originele Stelconplaten. Voor zwaar belaste bedrijfsterreinen hebben we industrieplaten met constructieve wapening.  Daarbij hebben we industrie- en Stelconplaten met een stalen hoeklijn. Betonplaten met hoeklijn zijn ideaal voor bijvoorbeeld materieel met kleine wielen, doordat zij strak naast elkaar liggen. De standaard betonplaat met hoeklijn heeft namelijk een minimale richel tussen de betonplaten.

 

GEBRUIKTE BETONPLATEN

Wilt u uw locatie voorzien van een tijdelijke verharding? Dan bieden gebruikte betonplaten de oplossing! Gebruikte platen zijn goedkoper en in goede staat voor een tijdelijke verharding.

Wilt u uw terrein verharden met industrieplaten? Neem contact op met De Keij!

Onze laatste projecten

Contactinformatie

Matensestraat 61A
6669 CH Dodewaard
Nederland

Tel: 0488 44 33 24
E-mail: info@dekeij.nl

KvK: 11043248
BTW: NL167921812B01

© 2020 De Keij Betonplaten | Sitemap | Privacy Policy | Algemene voorwaarden

Website: Stylemaster