Bel ons op: 0488 44 33 24 | Stuur ons een e-mail: info@dekeij.nl

Heeft u terrein in en om uw bedrijf dat u graag wilt laten verharden? Dan is het goed dat u kennismaakt met De Keij. Als specialist in betonplaten en industrieplaten kunnen wij snel en efficiënt terreinverharding aanbrengen. Verharding die geschikt is voor elk type activiteit. Of u nu een logistiek dienstverlener bent, een productiebedrijf heeft of technisch onderhoudswerk uitvoert. Met betonplaten op maat creëren wij een geschikte verharding.

Expert in industrieplaten

De voordelen van onze industrieplaten zijn duidelijk. Dit kunnen wij zeker zeggen, gezien onze expertise in industriële projecten met betonplaten. U kunt kleine en grote terreinen relatief snel door ons laten verharden. Zowel buitenterreinen als overdekte oppervlakten. Ook tijdelijke locaties kunt u met betonplaten omtoveren tot hoogwaardige bedrijfsterreinen. De industrieplaten die wij leggen, kunnen we altijd verleggen of op een andere locatie toepassen. Heel flexibel dus.

Benieuwd naar de toepassingen van industrieplaten? Wij hebben onder anderen de volgende elementen bij industriële projectie gerealiseerd:
– Terreinverharding
– Betonblokken

Industrieplaten nodig voor uw project?

De industrieplaten zijn leverbaar in tal van maten en uitvoeringen. Wij inventariseren de verwachte belasting; onze constructeur berekent vervolgens de juiste dimensionering. Voor zwaar belaste bedrijfsterreinen hebben we betonplaten met constructieve wapening. Wij leveren zowel voordelige standaard industrieplaten als de originele stelconplaten.

Als u de betonplaten veelvuldig berijdt met materieel met kleine wielen, raden we betonplaten met stalen hoeklijn aan. Waar de vellingkant van de standaard industrieplaat zorgt voor kleine richels tussen de betonplaten, liggen de platen met hoeklijn strak tegen elkaar. Dat rijdt wel zo comfortabel.

Meer weten over de mogelijkheden in uw situatie? Neem contact op met ons!

Onze laatste projecten

Contactinformatie

Tolsestraat 8
4043 KB Opheusden
Nederland

Tel: 0488 44 33 24
E-mail: info@dekeij.nl

KvK: 11043248
BTW: NL167921812B01

© 2019 De Keij Betonplaten & keerwanden | Sitemap | Privacy Policy | Algemene voorwaarden

Website: Stylemaster