Wilt u betonplaten leggen als verharding van uw terrein? Betonplaten bieden meerdere oplossingen binnen de agrarische- en industriële sector. Heeft u een onverhard terrein of een uitbreiding van het terrein? Met een betonplaat 200×200 cm bent u snel en moeiteloos voorzien van een terreinverharding. Deze betonplaat is een standaardafmeting en toe te passen voor veel doeleinden. Dus wilt u een kavelpad, toegangsweg, industrieterrein, bouwweg, overdekt terrein of een sleufsilo voorzien met betonplaten als verharding? Geen probleem! Betonplaten zijn te bestellen met diverse opties en voor maximale aslasten tot 25 ton. Ook als u in de toekomst het terrein gaat uitbreiden, is een betonplaat 200×200 cm snel bij te bestellen om het terrein weer aan te vullen. Deze opdrachtgever heeft in Oisterwijk het terrein laten verharden met betonplaten 200×200 cm met een dikte van 14 cm.

 

TERREINVERHARDING OISTERWIJK

Voor deze opdrachtgever mocht De Keij betonplaten leggen als terreinverharding in Oisterwijk. Kemper een producent van keerwanden, bloktraptreden, betonplaten en roosters mocht de keerwanden plaatsen. Het terrein is verhard met Keijplaten in de afmeting 200x200x14cm met een tegelstroeve toplaag, enkele wapening en maximale aslasten tot 15 ton. Deze betonplaat 200x200cm is zonder hijsgaten, waardoor het alleen te leggen is met materieel voorzien van een vacuüm hijssysteem. Naast Keijplaten zijn er ook Agricon betonplaten in de afmeting 200x200x14cm geplaatst. Ook deze Agricon platen zijn voorzien van een stroeve, oftewel gebezemde toplaag, enkele wapening en belastbaar tot maximaal 15 ton.

 

BETONPLAAT 200X200 LEGGEN

Om een betonplaat 200×200 cm te leggen is er een hijsvoorziening nodig. Een hijsvoorziening bestaat uit hijshaken of een vacuüm hijssysteem (zuignap). Indien er hijsgaten in de betonplaten zitten is het mogelijk om de betonplaten te leggen met de juiste hijshaken. Een betonplaat zonder hijsgaten leggen we met een vrachtwagen voorzien van een autolaadkraan en vacuüm hijssysteem. Een zuignap zuigt de betonplaten vast, zodat betonplaten direct vanaf de vrachtwagen op de onderbaan gelegd kunnen worden. Bij moeilijk te bereiken terreinen is het mogelijk om betonplaten met een shovel en vacuüm hijssysteem te leggen.

 

DE KEIJ BETONPLATEN

De Keij Betonplaten uit Dodewaard is gespecialiseerd in het aanleggen van terreinverhardingen met betonplaten en Stelconplaten. Zij leveren en leggen niet alleen betonplaten, maar voeren ook totaalprojecten uit. Dit houdt in dat zij alle werkzaamheden voor het verharden van een terrein aannemen. Denk aan het egaliseren van de ondergrond, aanbrengen van een zandbed, afwatering van het terrein en het leveren en leggen van betonplaten. De Keij voorziet u van alle gemakken en in korte tijd is het onverharde terrein voorzien van een duurzame verharding. Vraag gerust naar de mogelijkheden voor uw terrein! Zij geven u passend advies voor het aanleggen van een terreinverharding met betonplaten en denken graag met u mee.