Klanten beoordelen ons met een 9+
Ervaring en vakmanschap
De Keij realiseert complete projecten

Wilt u Stelconplaten kopen en daarnaast ook de Stelconplaten laten leggen? Naast het bestellen van betonplaten kunt u ook gebruik maken van de diensten bij De Keij. Een onverhard terrein is in korte tijd voorzien van een duurzame erfverharding. Zij egaliseren de ondergrond, brengen een zandbed aan en houden rekening met de afwatering van het terrein. Daarnaast kunt u dus kiezen om de Stelconplaten te laten leggen door De Keij. Stelconplaten leggen zij met een vacuüm hijssysteem, zodat de betonplaten vanaf de vrachtwagen direct op de onderbaan komen. Betonnen platen zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en diktes met daarbij verschillende opties. Zo kunt u Stelconplaten laten leggen met stalen hoeklijn en heeft u de keuze uit een gebezemde- of gladde toplaag. Wilt u één of meerdere diensten bij De Keij afnemen of wilt u alleen advies over de ondergrond en Stelconplaten leggen? Vraag om meer informatie bij De Keij, want zij vinden samen met u een passende oplossing.

 

Stelconplaat 200x200cm
Hoogwaardige kwaliteit
Zeer sterk, vlak en strak
Gladde- en gebezemde toplaag
Diktes in 14cm, 16cm, 20cm en 25cm
Maximaal tot 25 ton aslast
Snel leverbaar
Stelconplaat 200x200cm
Stelconplaat 200x100cm
Hoogwaardige kwaliteit
Zeer sterk, vlak en strak
Gebezemde toplaag
Diktes in 14cm, 16cm, 20cm en 25cm
Maximaal tot 25 ton aslast
Snel leverbaar
Stelconplaat 200x100cm
Gebruikte Stelconplaten
Hoogwaardige kwaliteit
Zichtbare gebruikerssporen
Gebruikte toplaag
Verschillende diktes
Diverse maximale aslasten
Leverbaar zolang de voorraad strekt
Bekijk gebruikte Stelconplaten

STELCONPLATEN LATEN LEGGEN

Het laten leggen van Stelconplaten heeft zo zijn voordelen. U hoeft zelf de materialen niet te huren om een verharding met betonplaten aan te leggen. Stelconplaten leggen op een vlakke onderbaan vraagt om precisiewerk. Allereerst moet de ondergrond voor betonplaten gelijkmatig en dragend zijn. Een onderbaan moet op de mm nauwkeurig vlak zijn ter ondersteuning van betonplaten. Dan is het belangrijk dat u de juiste afmeting Stelconplaat heeft voor de toekomstige belasting. Stelconplaten zijn ideaal voor het verharden van kavelpaden en bedrijfsterreinen. Deze platen beschikken over uiteenlopende eigenschappen, waaronder de maatvastheid en kwaliteit. Zonder een gelijkmatig dragende ondergrond is de kans groter dat betonplaten scheuren of breken. Om de kwaliteit van betonplaten te behouden is de ondergrond essentieel voor het aanleggen van een duurzame verharding.

 

STELCONPLATEN KOPEN

Stelconplaten zijn te leveren in diverse maten, diktes en bestand tegen maximale aslasten tot 25 ton. De maten van Stelconplaten zijn 200x200cm, 200x150cm en 200x100cm en te koop met- en zonder stalen hoeklijn. Als laatste heeft u de keuze uit een gladde- of gebezemde toplaag. Een gebezemde toplaag bevat een antislipstructuur en bieden meer grip voor vee of machines. Gladde betonplaten zijn onderhoudsarm en makkelijk schoon te houden. De Keij helpt u graag bij het maken van de juiste product keuze voor uw kavelpaden en terreinen.

Wilt u Stelconplaten laten leggen?

De Keij heeft moderne vrachtwagens voorzien van een autolaadkraan en vacuüm hijssysteem. In korte tijd leggen zij Stelconplaten snel en vakkundig op een gelijkmatig dragende ondergrond. Wilt u Stelconplaten kopen en gebruik maken van de diensten bij De Keij?

Neem contact op

ONDERGROND VOOR STELCONPLATEN

Grondwerk StelconplatenWilt u Stelconplaten laten leggen door De Keij? Voor het leggen van Stelconplaten moet de ondergrond gelijkmatig dragend zijn. Een gelijkmatig dragende ondergrond in combinatie met de juiste afmeting Stelconplaten zorgen namelijk voor een duurzame verharding. Allereerst is het belangrijk om te weten of de grondsoort voldoende dragend is om een terreinverharding aan te leggen. Kleigronden en zandgronden zijn vaak voldoende dragend, maar veengronden niet. Daarna is het van belang om op de juiste manier de ondergrond te egaliseren en een zandbed aan te brengen. En bij zwaar verkeer is het verstandig om een puinbaan aan te brengen als extra versteviging en ter ondersteuning van betonplaten. Als de ondergrond aan de voorwaarden voldoet kunt u de Stelconplaten laten leggen op de onderbaan.

 

TRANSPORT STELCONPLATEN

Voor het transporteren van Stelconplaten is het van belang dat uw terrein bereikbaar is voor onze vrachtwagens. In sommige gevallen zijn terreinen moeilijk bereikbaar zoals bij bouwplaatsen, smalle wegen of onverharde wegen. Het terrein kunt u dan bijvoorbeeld tijdelijk verharden met ijzeren rijplaten. Mocht u een tijdelijke opslagplaats tot beschikking hebben dan is dat ook goed. Zodra de onderbaan klaarligt kunnen de chauffeurs efficiënt de Stelconplaten leveren. Indien gewenst leggen zij de betonplaten tegelijkertijd op de gelijkmatig dragende ondergrond. Is de locatie alsnog moeilijk bereikbaar voor vrachtwagens? Dan kunt u bij De Keij de Stelconplaten laten leggen met een shovel.

 

Stelconplaten laten leggen | De Keij BetonplatenSTELCONPLATEN LATEN LEGGEN

Stelconplaten laten leggen bespaart u veel tijd en energie. De vrachtwagens van De Keij zijn voorzien van een autolaadkraan en vacuüm hijssysteem. Het leveren en leggen van betonplaten gaat in één handeling. En afhankelijk van locatie leggen de chauffeurs honderden betonplaten op één dag. Tijdens het leggen van betonplaten houden zij rekening met een afstand van 5mm door middel van afstandhouders. Daarna strooien zij zand in de voegen, zodat de Stelconplaten vast liggen op de onderbaan. Het instrooien van zand dient herhaald te worden voor het behoud van uw terreinverharding.

 

STELCONPLATEN PRIJS

Stelconplaten zijn leverbaar in diverse afmetingen en toe te passen binnen de agrarische-, industriële-, recreatie- en sportsector. De Keij koopt in bulk de Stelconplaten in en bieden u een aantrekkelijke Stelconplaten prijs aan. Daarnaast hebben zij in partijen gebruikte Stelconplaten op voorraad. Gebruikte Stelconplaten zijn kwalitatief nog net zo goed als nieuwe betonplaten en scherp geprijsd. Bent u benieuwd naar de Stelconplaten prijs? En wilt u daarnaast gebruik maken van de diensten bij De Keij? Neem dan contact op en bespreek uw wensen.

 

DIENSTEN DE KEIJ

De Keij Betonplaten is gespecialiseerd in het aanleggen van terreinverhardingen met industriële betonplaten en Stelconplaten. Sinds 1998 houden zij zich bezig in het aanleggen van open verhardingen en nemen daarbij ook het grondwerk mee. Wilt u niet alleen de Stelconplaten laten leggen, maar ook gebruik van de diensten van De Keij? Zij geven niet alleen advies over de ondergrond voor betonplaten, maar zorgen ook voor een gelijkmatig dragende ondergrond. Zij brengen de zandbaan aan, egaliseren de ondergrond en houden rekening met de afwatering van het terrein. Wilt u het terrein van ontwerp tot oplevering uit handen geven? Of wilt u het terrein uitbreiden met betonplaten? Neem contact op met De Keij en zij denken met u mee in oplossingen.

 

Benieuwd hoe wij alles aanpakken?

Offerte aanvragen voor Stelconplaten laten leggen

Klaas van Binsbergen
Directie
Heeft u geen tijd voor het invullen van een offerteaanvraag? Neem dan direct contact op met onze klantenservice.

Bel ons op

0488 44 33 24
Naar contactformulier

Onze laatste projecten

Contactinformatie

Matensestraat 61A
6669 CH Dodewaard
Nederland

KvK: 85004014
BTW: NL863463848B01

© 2024 De Keij Betonplaten | Sitemap | Privacy Policy | Algemene voorwaarden

Website: Stylemaster