Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

Het project van ontwerp tot oplevering uit handen geven en de Stelconplaten laten leggen? De Keij neemt grondwerk aan en zij verzorgen de levering en legwerk van betonplaten. Stelconplaten leggen zij met een vacuüm hijssysteem, zodat de betonplaten direct juist geplaatst worden. Betonnen platen zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en diktes met daarbij verschillende opties. Zo kunt u Stelconplaten laten leggen met stalen hoeklijn en heeft u de keuze uit een stroeve of gladde toplaag. De Keij Betonplaten helpt u bij het maken van de juiste keuze.

 

STELCONPLATEN LATEN LEGGEN

Stelconplaten zijn betonplaten welke ideaal zijn voor het verharden van uw kavelpaden en bedrijfsterreinen. Betonnen platen beschikken over uiteenlopende eigenschappen, waaronder de maatvastheid en kwaliteit. Deze platen zijn verkrijgbaar in diverse maten en diktes en bestand tegen hoge aslasten tot 25 ton. Stelconplaten zijn ook  te leveren met en zonder hoeklijn. Als laatste heeft u de keuze uit een gladde of grove toplaag. Een grove toplaag bevat een antislipstructuur en bieden meer grip voor vee of machines. Gladde betonplaten zijn onderhoudsarm en makkelijk schoon te maken. De Keij helpt u graag bij het maken van de juiste productkeuze voor uw kavelpaden, betonpaden of terreinverhardingen!

 

GRONDWERKZAAMHEDEN STELCONPLATENGrondwerk Stelconplaten

Voor het leggen van Stelconplaten moet de ondergrond aan verschillende eisen voldoen. Zo dient de ondergrond gelijkmatig dragend te zijn, zodat de betonplaten de belasting kunnen dragen.
Indien de ondergrond onvoldoende draagkracht bezit, bieden de betonnen platen onvoldoende steun voor de belasting. Ondergronden welke voldoen aan alle voorwaarden zorgen ervoor dat Stelconplaten jarenlang meegaan.

 

 

TRANSPORT STELCONPLATEN

Voor het transporteren van Stelconplaten is het van belang dat uw terrein bereikbaar is voor onze vrachtwagens. In sommige gevallen zijn terreinen moeilijk bereikbaar, denkend aan bouwplaatsen, smalle wegen of onverharde wegen. Het terrein kunt u dan bijvoorbeeld tijdelijk verharden met ijzeren rijplaten. Mocht u een andere opslagplaats tot beschikking hebben, ia dat ook goed! Zodra de onderbaan klaarligt kunnen de chauffeurs efficiënt de Stelconplaten leveren. Indien gewenst worden de betonplaten tegelijkertijd op de juiste plaats gelegd op een gelijkmatig dragende ondergrond.

 

Stelconplaten laten leggen | De Keij Betonplaten

STELCONPLATEN LATEN LEGGEN

Stelconplaten laten leggen bespaart u veel tijd en energie. De vrachtwagens van De Keij zijn voorzien van een vacuüm hijssysteem, waardoor het leveren en leggen in één handeling uitgevoerd wordt. Tussen de voegen van betonplaten houden zij een afstand van 5 mm, door middel van afstandhouders. Het instrooien van zand in de voegen zorgt voor versteviging van Stelconplaten op de onderbaan. Het ingestrooid zand laat de Stelconplaten niet verschuiven op de onderbaan. Instrooien van zand dient herhaald te worden voor het behoudt van Stelconplaten.

 

 

STELCONPLATEN PRIJS

Stelconplaten zijn leverbaar in diverse afmetingen en toepasbaar binnen de agrarische-, industriële-, en logistieke sector. Doordat de Keij in bulk inkoopt aan Stelconplaten, kunnen zij u een aantrekkelijke Stelconplaten prijs aanbieden! Daarnaast hebben zij in partijen gebruikte Stelconplaten op voorraad. Gebruikte Stelconplaten zijn kwalitatief nog net zo goed als nieuwe betonplaten, maar voordeliger.

 

CONTACT DE KEIJ

Wilt u het terrein van ontwerp tot oplevering uit laten voeren? Heeft u vragen over Stelconplaten leggen en leveren of benieuwd naar de Stelconplaten prijs? Neem gerust contact op met De Keij!

© 2020 De Keij Betonplaten | Sitemap | Privacy Policy | Algemene voorwaarden

Website: Stylemaster