Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

BETONPLATEN 200X200

Bent u op zoek naar betonplaten 200×200 cm? De Keij Betonplaten uit Dodewaard heeft verschillende afmetingen betonplaten op voorraad, waaronder betonplaten 200×200 cm. Zij leveren en leggen betonplaten door heel Nederland, België, Duitsland en Engeland. Daarbij nemen zij ook de grondwerkzaamheden aan, zodat u één aanspreekpunt heeft voor het hele project. Zij realiseren verharde terreinen voor agrarische-, industriële,- en logistieke bedrijven. Betonplaten 200×200 cm verbeteren de toegankelijkheid van uw terrein en zijn leverbaar in verschillende diktes. Al dan niet uitgevoerd met een constructieve wapening voor hoge aslasten. Zijn deze betonplaten niet mogelijk voor uw terrein? Geen probleem! De Keij heeft meerdere standaardmaten in het assortiment, zodat elk terrein van een betonnen verharding voorzien kan worden.

 

VERSCHILLENDE OPTIES

De Keij heeft zes verschillende standaardmaten in het assortiment. Betonplaten 200×200 cm valt ook onder één van deze standaardmaten. De standaardmaten zijn aan te passen naar uw wensen. Denk daarbij aan de dikte, aslast en de toplaag. De betonplaten 200×200 cm zijn verkrijgbaar in de diktes 14 cm en 16 cm.

 

BELASTBAARHEID

Een belangrijk optie is de belastbaarheid van de betonplaten 200×200 cm. Betonplaten 200×200 cm, 200x100cm en 200x150cm hebben een maximale aslast van 20 ton. De industrieplaten 300x120cm, 350x120cm en 80x120cm hebben een maximale aslast van 15 ton Door middel van berekeningen helpen de medewerkers van De Keij u bij het maken van de juiste keuze voor uw terrein.

 

KEUZE TOPLAAG

Naast de belastbaarheid van betonplaten 200×200 cm heeft u de keuze uit twee verschillende toplagen. U heeft de keuze uit een stroeve of een gladde toplaag. De voordelen van een stroeve toplaag bij betonplaten 200×200 cm is dat het een antislipstructuur bevat. Daarbij zijn de betonplaten extra sterk en gemakkelijk te verleggen. Betonplaten 200×200 cm met een gladde toplaag heeft als voordeel dat het gemakkelijk schoon te maken is, onderhoudsarm en zowel binnen als buiten te gebruiken.

 

GEBRUIKTE OF B-KEUS BETONPLATEN

Betonplaten 200×200 cm worden regelmatig hergebruikt en zolang de voorraad strekt zijn ze leverbaar op elke gewenste locatie. Gebruikte betonplaten hebben bij een ander terrein gelegen, maar zijn nog in goede staat om te hergebruiken. De betonnen platen voldoen nog aan de eisen, maar zijn minder mooi qua uitstraling. Daarbij kunt u (indien voorradig) B-keus betonplaten bestellen. B-keus betonplaten hebben kleine afwijkingen als kleurverschil of een hoekje eraf, maar zijn qua uitstraling zo goed als nieuw. Gebruikte platen en B-keus betonplaten zijn voordeligere opties. Wilt u weten of deze betonplaten voorradig zijn? Neem dan contact op met De Keij!

 

BETONPLATEN LEGGEN

De Keij Betonplaten uit Dodewaard leveren en leggen betonnen platen door heel Nederland, België, Duitsland en Engeland. Zodra de betonplaten zijn besteld, zorgt De Keij ervoor dat de betonplaten direct op de juiste plaats komen. Allereerst worden de voorbereidende grondwerkzaamheden verricht, waarbij rekening wordt gehouden met de eigenschappen van de ondergrond. Onverharde paden worden geëgaliseerd en een zandbed nauwkeurig vlak gemaakt. Daarna leggen zij de betonplaten op de zandbaan door middel van een autolaadkraan met een vacuüm hijssysteem. Zo leggen de chauffeurs honderden betonnen platen op één dag.

 

STELCONPLATEN

Naast het leveren en leggen van betonplaten 200×200 cm, levert De Keij ook Stelconplaten in de afmeting 200×200 cm. Deze betonnen platen zijn duurzaam, slijtvast en hebben een hogere kwaliteit. Daarnaast zijn Stelconplaten verkrijgbaar met- of zonder hoeklijn en leverbaar in de diktes 14cm, 16cm, 20cm en 25cm. Stelconplaten hebben een maximale aslast van 25 ton. De Keij overlegt met u welke betonplaat het beste bij uw terrein past.

 

DE KEIJ BETONPLATEN

De Keij Betonplaten is gevestigd in Dodewaard binnen de provincie Gelderland. Zij zijn gespecialiseerd in het leveren en aanleggen van betonplaten en Stelconplaten. De Keij realiseert voornamelijk verharde terreinen bij industriële-, logistieke-, en agrarische bedrijven. Zij combineren transport, de levering en plaatsing, waardoor het voor u zo gemakkelijk mogelijk wordt gemaakt. Naast het leveren en het plaatsen van betonplaten, nemen zij ook grondwerkzaamheden aan. Zo heeft u één aanspreekpunt voor het hele project. Wilt u meer informatie over betonplaten? Of bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor uw terrein? Neem dan contact op met De Keij.

© 2020 De Keij Betonplaten | Sitemap | Privacy Policy | Algemene voorwaarden

Website: Stylemaster