Klanten beoordelen ons met een 9+
Ervaring en vakmanschap
De Keij realiseert complete projecten

Bent u benieuwd naar betonplaten als betonverharding voor uw terrein? Betonplaten prefab kennen verschillende voordelen en zijn toepasbaar voor vele doeleinden binnen de agrarische- en industriële sector. Denk onder andere aan de flexibiliteit van deze betonnen platen en het verbeteren van de bereikbaarheid van uw terrein. De Keij heeft diverse afmetingen betonplaten prefab in het assortiment, waarbij elke betonplaat een eigen specificatie heeft. Door de diversiteit aan prefab betonelementen heeft De Keij voor elke ondernemer een passende oplossing. Daarnaast kunt u bij De Keij nieuwe-, tweede keus- en gebruikte betonplaten bestellen voor het aanleggen van een terreinverharding. Wilt u ook het hele project door De Keij laten uitvoeren? De Keij is een totaalleverancier in het aanleggen van betonnen erfverhardingen. Zij nemen projecten aan van het uitvoeren van grondwerkzaamheden tot het leggen van prefab betonplaten! Bespreek uw wensen met De Keij en zij geven u passend advies!

Betonplaten prefab NIEUW
Hoogwaardig kwaliteit
Zeer sterk, vlak en strak
Bestand tegen hoge verkeer- en puntbelasting
In verschillende diktes en afmetingen verkrijgbaar
Voldoen aan alle kwaliteitseisen
Snel leverbaar
Bekijk onze betonplaten
Betonplaten prefab TWEEDE KEUS
Voldoen niet aan alle kwaliteitseisen
Bestand tegen hoge verkeer- en puntbelasting
Goedkoper dan A-keus platen
Beperkt leverbaar
Neem contact met ons op
Betonplaten prefab GEBRUIKT
Hoogwaardige kwaliteit
Bestand tegen hoge verkeer- en puntbelasting
Voldoen aan alle kwaliteitseisen
Zichtbare gebruikerssporen
Scherp geprijsd
Leverbaar zolang de voorraad strekt
Gebruikte betonplaten

VOORDELEN PREFAB BETONPLATEN

Allereerst maken fabrikanten prefab betonplaten onder goede omstandigheden. Daarnaast laten zij betonplaten goed uitharden (minimaal 28 dagen), zodat chauffeurs het daarna direct op een geëgaliseerde onderbaan kunnen plaatsen. Na het leggen van betonplaten kunt u dus direct op de betonverharding rijden met het materieel. Verder zijn prefab betonplaten makkelijk te verplaatsen of te vervangen bij eventuele beschadigingen. Denk bijvoorbeeld ook aan herstelwerkzaamheden van kabels en leidingen in de ondergrond. Een betonplaat is makkelijk te verwijderen om de bereikbaarheid van deze kabels en leidingen toegankelijker te maken. Als laatste is een verharding met betonplaten duurzaam, onderhoudsvriendelijk en creëert in combinatie met een goede ondergrond een strak aanzicht.

TOEPASSING BETONPLATEN

Het aanleggen van een verharding met prefab betonplaten wordt veelal toegepast binnen de agrarische- en industriële sectoren. Zo is een betonplaat ideaal voor een toegangsweg, overdekt terrein, industrieterrein, parkeerplaats, opslagterrein, kavelpad, tijdelijke bouwweg of een sleufsilo. Betonplaten zijn dus toe te passen bij vele doeleinden en noemen we ook wel Keijplaten, industrieplaten en agriplaten. Elke betonplaat is voorzien van een eigen specificatie, zodat De Keij voor elke ondernemer een passende oplossing voorhanden heeft. De Keij geeft u niet alleen advies in het aanleggen van een verharding met betonplaten, maar voeren de werkzaamheden ook uit. Denk dan aan het leveren en plaatsen van betonelementen. Aan u de keuze! Wilt u alleen advies en betonplaten bestellen? Dan is dat zeker mogelijk. Wilt u het hele project uit handen geven aan De Keij? Zij hebben alle specialiteiten in huis, zodat het terrein in korte tijd met prefab betonplaten is aangelegd. Het voordeel daarbij is dat u één aanspreekpunt heeft voor het hele project! Vraag gerust naar de mogelijkheden bij De Keij!

Op zoek naar prefab betonplaten?

De Keij heeft diverse afmetingen betonplaten te koop voor verschillende doeleinden. Bekijk onze betonplaten en neem contact op voor meer informatie over het bestellen van de juiste afmeting betonplaat! Vraag ook gerust om advies rondom het plaatsen van prefab betonplaten en het uitvoeren van grondwerkzaamheden. De Keij neemt alle werkzaamheden aan; Van het egaliseren van de ondergrond tot het leggen van betonplaten!

Bekijk onze betonplaten!

SPECIFICATIES BETONPLATEN PREFAB

Prefab betonplaten zijn dus ideaal in te zetten voor vele doeleinden binnen de agrarische- en industriële sector. Wilt u betonelementen bestellen bij De Keij? Dan ziet u een overzicht van diverse afmetingen betonplaten.  Bij het aanklikken van een afmeting betonplaat, ziet u de specificatie per betonplaat aangegeven staan. Allereerst ziet u de afmeting; lengte, breedte en dikte van de betonplaat weergeven. Daaronder zijn de toplaag, verkeersklasse, betonkwaliteit en milieuklasse omschreven. Elke afmeting betonplaat heeft zijn eigen specificatie en toe te passen bij diverse doeleinden. De Keij heeft door de diversiteit aan betonelementen voor elk terrein een passende oplossing voor een duurzame erfverharding.

 

AFMETING BETONPLAAT

De Keij heeft minimaal zes verschillende afmetingen prefab betonplaten en omschreven in lengte x breedte. Daarnaast is elke afmeting voorzien van een bepaalde dikte; leverbaar in 12cm, 14cm of 16cm. Als we kijken naar de afmeting 200x100cm dan is deze leverbaar in 12cm, 14cm en 16cm. De afmeting 200x200cm is te bestellen in 14cm en 16cm. Daarnaast heeft De Keij ook de afmeting 300x120cm welke verkrijgbaar is in 12cm en 14cm. De afmeting 350x120cm is te bestellen met een hoogte van 14cm en als laatste de 80x120cm in 12cm.

 

TOPLAGEN BETONPLATEN PREFAB

Bij betonplaten zijn er twee verschillende toplagen te verkrijgen, bestaande uit een gladde toplaag en een stroeve toplaag. Een stroeve betonplaat is weer te onderscheiden met een tegelstroeve toplaag en een ruw (gebezemde) toplaag. Een tegelstroeve betonplaat heeft een mildere antislipstructuur dan een gebezemde betonplaat. Bij een gebezemde toplaag is de antislipstructuur goed te zien. De afmetingen (lengte x breedte) 200x100cm en 200x200cm hebben een gladde- en stroeve toplaag. En de afmetingen 300x120cm, 350x120cm en de 80x120cm zijn voorzien van een stroeve toplaag.

 

Betonplaten prefab | Gebruikte betonplaten | De Keij Betonplaten VERKEERSKLASSE

De verkeersklasse van een product geeft aan welke belastbaarheid het product aan moet kunnen. De fabrikanten van betonplaten duiden verkeersklassen aan met een maximale ton aslast per betonplaat. De afmetingen 200x100cm en 200x200cm hebben een maximale aslast van 20 ton. Een betonplaat afmeting van 300x120cm en 350x120cm bezitten een maximale belastbaarheid van 15 ton. Voor de afmeting 80x120cm geldt een maximale aslast van 13 ton. Bij aslasten boven de 20 ton zijn er betonplaten met een maximale aslast van 25 ton leverbaar. Daarnaast bepaalt de dikte van een betonplaat de maximale ton aslast. Kijk bijvoorbeeld naar de betonplaat 200x200cm. De 14cm dikte in deze afmeting heeft een maximale aslast van 15 ton, terwijl de 16cm een maximale belastbaarheid van 20 ton bezit.

 

BETONKWALITEIT

Zoals bij elk product gelden ook voor betonplaten prefab bepaalde kwaliteitsnormen. Bij betonplaten wordt de kwaliteit van beton door de fabrikant aangeduid met C50/60. De sterkte van beton duiden zij aan met een sterkteklasse en begint met de letter ‘C’ (van Concrete), gevolgd door twee getallen waarmee zij de sterkte weergeven. Het eerste getal geeft de karakteristieke cilinderdruksterkte (50) weer. Het laatste getal geeft de karakteristieke kubusdruksterkte (60) aan. De sterkte van het beton controleert de fabrikant minimaal op de 28ste dag na het storten van het beton in de kubussen.

 

MILIEUKLASSE

Naast de betonkwaliteit van C50/60 zijn betonplaten onderverdeeld in de milieuklasse XA3. De milieuklasse is een aanduiding van duurzaamheid en weerstand van beton tegen extreme invloeden. De constructeur en de betontechnoloog moeten op basis van de opgegeven milieuklasse de maatgevende eisen kiezen. Het gaat dan om de dekking, maximale scheurwijdte, maximale waterbindmiddelfactor en het minimaal bindmiddelgehalte. Om een betonconstructie in te delen in een milieuklasse kijken zij naar welke mechanismen de integriteit van die constructie aantasten. Bij elk aantastingsmechanisme hoort een hoofdgroep, waar binnen de mate van aantasting de van toepassing zijnde milieuklasse is vastgesteld. De hoofdgroep XA ‘aantasting van chemische stoffen’ is van toepassing bij betonplaten. Bij chemische stoffen denken we aan; citroenzuur, humuszuur, zoutzuur, zwavelzuur, kuilvoer, cider, appelwijn, mest en vruchtensap. Daarnaast heeft de hoofdgroep XA een indeling van 1 (zwak agressief chemisch) tot 3 (sterk agressief chemisch). Deze cijfers geven aan in welke mate het beton is blootgesteld aan chemische aantasting.

 

 

DIENSTEN DE KEIJ

De specificaties van betonplaten geven een belangrijk beeld weer voor het aanleggen van een duurzaam erf. De Keij helpt u door middel van berekeningen met het bestellen van een betonplaat, welke geschikt is voor uw terrein. Ook de ondergrond voor betonplaten dient aan diverse voorwaarden te voldoen voor het aanleggen een toegankelijk terrein. De combinatie van een nauwkeurige ondergrond met de juiste prefab betonplaten creëert u een duurzame betonverharding! De Keij is vanaf 1998 werkzaam in het aanleggen van terreinverhardingen en helpt u graag verder! Zij leggen verhardingen met betonplaten aan en leveren het terrein als totaalproject op! Dit houdt in dat zij werkzaamheden als het egaliseren van ondergrond en de waterhuishouding van het terrein uitvoeren. Daarnaast leveren zij de betonplaten op locatie en plaatsen zij een betonplaat direct op de goedgekeurde onderbaan. In korte tijd is het onverharde terrein verandert een erfverharding met prefab betonplaten! Neem gerust contact op voor advies rondom het bestellen van betonplaten of het uitvoeren van grondwerkzaamheden. De Keij staat voor u klaar!

 

Benieuwd hoe wij alles aanpakken?

Offerte aanvragen voor Betonplaten prefab

Klaas van Binsbergen
Directie
Heeft u geen tijd voor het invullen van een offerteaanvraag? Neem dan direct contact op met onze klantenservice.

Bel ons op

0488 44 33 24
Naar contactformulier

Onze laatste projecten

Contactinformatie

Matensestraat 61A
6669 CH Dodewaard
Nederland

KvK: 85004014
BTW: NL863463848B01

© 2024 De Keij Betonplaten | Sitemap | Privacy Policy | Algemene voorwaarden

Website: Stylemaster