VAN 26 JULI T/M 16 AUGUSTUS ZIJN WIJ OP VAKANTIE EN TELEFONISCH NIET BESCHIKBAAR. TOT DIE TIJD HELPEN WIJ U UITERAARD NOG GRAAG. BEDANKT VOOR UW BEGRIP.

Neem contact op
Klanten beoordelen ons met een 9+
Ervaring en vakmanschap
De Keij realiseert complete projecten

Bij De Keij staan we op de drempel van een groene revolutie met onze nieuwste toevoeging: grasbetontegels. We begrijpen de groeiende eisen van overheidsinstanties voor het behoud van groene omgevingen en de bevordering van biodiversiteit. Groen is niet alleen leven; het is de basis van onze toekomst. In verschillende delen van Nederland worden kwekers al aangemoedigd of zelfs verplicht om ‘groene’ kavelpaden aan te leggen, die rekening houden met zowel milieubehoud als verkeersveiligheid. Let op: De Keij neemt totaalprojecten vanaf 100 m2 aan.

Bekijk hieronder onze groene projecten

Aanleg van een groen kavelpad
Bekijk het hele project
Project in Poortugaal met doorgroeiplaten
Bekijk het hele project

Duurzaamheid en functionaliteit

De Keij’s grasbetontegels onderscheiden zich door hun uitzonderlijke draagkracht en waterdoorlatendheid. Deze combinatie zorgt voor een stabiele ondergrond die waterophoping tegengaat, het risico op overstromingen minimaliseert en bijdraagt aan een gezond grondwaterpeil. Kies voor een duurzame verhardingsoptie die naadloos opgaat in de natuurlijke omgeving.

Kenmerken van grasbetontegels

De Keij’s grasbetonplaten, met afmetingen van 200×100 cm, zijn voorzien van openingen die het mogelijk maken voor gras om door de plaat te groeien, oftewel doorgroeiplaten. Deze constructie is niet alleen bestand tegen zware belastingen dankzij de wapening, maar bevordert ook waterafvoer en grasgroei. Het resultaat is een stevige ondergrond die ervoor zorgt dat voertuigen schoon de openbare weg op kunnen, terwijl de natuurlijke uitstraling van het landschap behouden blijft.

Plaatsing van grasbetonplaten

De plaatsing van grasbetonplaten vereist een voorbereide en geëgaliseerde ondergrond, wat De Keij efficiënt oplost met lasergestuurde apparatuur. De platen worden in parallelle rijbanen gelegd en aangevuld met de uitgegraven aarde, waarna graszaad wordt ingezaaid. Deze methode zorgt voor een snelle en effectieve aanleg van berijdbare kavelpaden, die direct bijdragen aan zowel de verkeersveiligheid als het behoud van de groene omgeving.

Na het plaatsen van de grasbetontegels en het inzaaien van het gras is het essentieel om het gras de tijd te geven om goed te wortelen, vooral als u de tegels gebruikt als parkeeroplossing. Wij adviseren een periode van minimaal vier maanden te wachten alvorens voertuigen te parkeren op de verharde oppervlakken. Zo verzekert u zich van een duurzame groei en behoudt u een levendige groene uitstraling.

Op zoek naar grasbetontegels voor het verharden van percelen in de landbouw, kwekerij of op de boerderij?

De Keij is gespecialiseerd in het leggen van grasbetontegels en nemen totaalprojecten van A tot Z aan. Vanaf de kennismaking tot aan het leggen van de doorgroeiplaten heeft u één aanspreekpunt. Neem contact op en bespreek uw wensen.

Neem contact op

De Keij: uw partner voor groene verhardingen met grasbetontegels

De Keij gaat verder dan alleen kavelpaden. Onze grasbetontegels lenen zich uitstekend voor een breed scala aan toepassingen, waaronder erfverhardingen, koepaden, parkeerplaatsen en openbare ruimtes. Wij bieden een totaalpakket, van ontwerp tot realisatie, waardoor u één aanspreekpunt heeft voor het hele project.

Bent u op zoek naar een manier om aan de groene wet- en regelgeving te voldoen, of wilt u simpelweg bijdragen aan een duurzamere toekomst? De Keij denkt graag met u mee over de beste ‘groene’ betonplaat verhardingen voor uw situatie. Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken en ontdek hoe wij uw omgeving groener, veiliger en duurzamer kunnen maken.

 

Benieuwd hoe wij alles aanpakken?

Offerte aanvragen voor Grasbetontegels

Klaas van Binsbergen
Directie
Heeft u geen tijd voor het invullen van een offerteaanvraag? Neem dan direct contact op met onze klantenservice.

Bel ons op

0488 44 33 24
Naar contactformulier

Onze laatste projecten

Contactinformatie

Matensestraat 61A
6669 CH Dodewaard
Nederland

KvK: 85004014
BTW: NL863463848B01

© 2024 De Keij Betonplaten | Sitemap | Privacy Policy | Algemene voorwaarden

Website: Stylemaster