Heeft u een uitbreiding van het terrein en wilt u betonplaten leggen als terreinverharding? Betonplaten zijn gemakkelijk te verplaatsen of aan te vullen doordat het losse elementen zijn. Daarnaast zijn de standaardmaten op voorraad en snel leverbaar, zodat het terrein in een kort tijdsbestek is voorzien van een verharding. Het materieel rijdt dan zonder problemen over de verharding en daarnaast een strak aanzicht van het terrein. De Keij heeft diverse afmetingen betonplaten leverbaar voor vele doeleinden. Betonplaten leggen zij voornamelijk binnen de industriële- en agrarische sector. Voor deze opdrachtgever heeft De Keij 5000 m² verhard met Keijplaten in de afmeting 200x200x16 cm met een tegelstroeve toplaag.

 

BETONPLATEN LEGGEN DORDRECHT

Deze opdrachtgever in Dordrecht heeft een uitbreiding van zijn terrein en wilde het terrein verharden met Keijplaten. De Keij mocht meewerken aan het project door betonplaten te leveren en te leggen. Deze opdrachtgever heeft zelf de onderbaan laten egaliseren welke nauwkeurig gelijkmatig en dragend is. Alleen bij een gelijkmatig dragende ondergrond leggen de chauffeurs van De Keij de betonplaten op de onderbaan. De ondergrond voor betonplaten is namelijk van groot belang. Daarnaast zorgt De Keij ook voor de afwatering van het terrein door molgoten te plaatsen. En als laatste zijn de voegen tussen de betonplaten ingestrooid met zand voor de afwerking van het terrein.

 

BETONPLATEN 200X200 CM

Het terrein in Dordrecht is voorzien van Keij betonplaten 200x200x16 cm met een tegelstroeve toplaag en een maximale aslast van 20 ton. Deze betonplaten zijn leverbaar zonder hoeklijn, te leggen met een vacuüm hijssysteem en te bestellen in 14cm en 16cm dik. Daarnaast zijn deze betonplaten voorzien van een enkele wapening. Keijplaten zijn toe te passen voor vele doeleinden binnen de industriële- en agrarische sector. Denk aan kavelpaden, toegangswegen, industrieterreinen, overdekte terreinen, parkeerplaatsen en sleufsilo’s. Een betonplaat welke in combinatie met een gelijkmatig dragende ondergrond jarenlang meegaat.

 

ONDERGROND BETONPLATEN

De voorbereiding op het leggen van betonplaten is van cruciaal belang. Een ondergrond voor betonplaten moet aan diverse voorwaarden voldoen, zodat betonplaten de aslast kunnen dragen. En elke ondergrond vereist een andere opbouw voor het realiseren van een goede onderbaan voor betonplaten. Denk maar aan kleigronden, zandgronden en veengronden. Bij kleigronden stellen we andere eisen als bij veengronden. De ondergrond moet namelijk voldoende stabiliteit bieden voor betonplaten. Dit houdt onder andere in dat oneffenheden uit de ondergrond gehaald moeten worden. Daarnaast dient u een puinbaan (indien vereist) aan te brengen en een zandbed van minimaal 10cm met grove zand. Ook de afwatering van het terrein is van groot belang. Een gelijkmatig dragende ondergrond in combinatie met de juiste betonplaat zorgt namelijk voor een duurzame terreinverharding.

 

DE KEIJ BETONPLATEN

De Keij Betonplaten uit Dodewaard is gespecialiseerd in het aanleggen van erfverhardingen met betonplaten binnen de agrarische- en industriële sector.  Sinds 1998 realiseren zij open verhardingen en geven u passend advies over het aanleggen van een betonnen erfverharding. Daarnaast voeren zij ook totaalprojecten uit, zodat u één aanspreekpunt heeft voor het hele project. Zij verzorgen een terreinverharding van het egaliseren van de ondergrond tot betonplaten leggen. Wilt u een erfverharding met betonplaten aanleggen en alles uit handen geven? Of wilt u alleen de betonplaten laten leveren en leggen? Bij De Keij is van vele gemakken voorzien en helpt u graag bij het aanleggen van een terreinverharding met betonplaten. Neem contact op en bespreek uw wensen!