Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

Heeft u een kwekerij met onverharde paden en denkt u na over een betonnen erfverharding? Dat is onder andere mogelijk met industriële betonplaten of Stelconplaten. Zo heeft De Keij bij een kwekerij in Lienden een betonpad aangelegd met gladde betonplaten in de afmeting 200x200cm. Een veelzijdige industrieplaat welke toepasbaar is voor verschillende doeleinden.

 

BETONPAD KWEKERIJ LIENDEN

Bij deze kwekerij in Lienden, provincie Gelderland, heeft De Keij een betonpad aangelegd van 1750m². Het betonpad bestaat uit betonplaten in de afmeting 200x200x.14cm met een gladde toplaag. Voorafgaand aan het leveren en leggen van de betonplaten heeft De Keij allereerst de onderbaan geëgaliseerd. De onderbaan dient namelijk aan verschillende voorwaarden te voldoen, zodat de betonplaten de juiste draagkracht bieden. Een goed geëgaliseerde ondergrond in combinatie met de juiste betonplaten zorgen voor een erfverharding waarvan u jaren plezier zult hebben.

 

BETONPLATEN 200X200cm

Deze industrieplaat is perfect in te zetten voor terreinverhardingen, toegangswegen, betonpaden en kavelpaden. Betonplaten in de afmeting 200×200 zijn verkrijgbaar in de dikte 14cm en 16cm en verdragen een maximale aslast van 20 ton. Daarnaast zijn deze betonplaten verkrijgbaar in een gladde en stroeve toplaag. Verder is deze betonplaat een standaard afmeting, welke op voorraad en snel leverbaar zijn. Wilt u met uw materieel schoon en gemakkelijk door uw kwekerij rijden? Dat is mogelijk met verhardingen door middel van betonplaten welke sterk, onderhoudsarm en flexibel inzetbaar zijn. Ideaal voor vrijwel iedereen met een agrarische- of industriële onderneming.

 

DE KEIJ BETONPLATEN UIT DODEWAARD

De Keij Betonplaten gevestigd in Dodewaard, provincie Gelderland, is gespecialiseerd in het aanleggen van verhardingen door middel van betonplaten of Stelconplaten. Zij realiseren projecten niet alleen in Nederland, maar ook in België, Duitsland en Engeland. De Keij is veelal te vinden binnen de agrarische-, industriële-, en logistieke sector. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van betonplaten? Of wilt u meer advies over de ondergrond voor het aanleggen van een betonpad? Neem contact op met De Keij. Zij adviseren u graag bij het kiezen én aanleggen van uw erfverharding. Of wilt u het project geheel uit handen geven? Geen probleem, De Keij realiseert erfverhardingen van ondergrond egaliseren tot het leggen van betonplaten.

 

© 2020 De Keij Betonplaten | Sitemap | Privacy Policy | Algemene voorwaarden

Website: Stylemaster