Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

In verband met een bruiloft zijn wij DINSDAG 22 SEPTEMBER gesloten. WOENSDAG 23 SEPTEMBER staan we u weer graag te woord!

Bent u op zoek naar een betonverharding voor uw hal, terrein of kwekerij door middel van een open verharding? Dan heeft De Keij verschillende mogelijkheden om een betonnen verharding aan te leggen. Zij hebben diverse betonplaten op voorraad, zodat uw terrein in korte tijd voorzien is van een betonverharding. Dit project vindt plaats in Beesd waar een betonverharding is aangelegd in een hal.

 

BETONVERHARDING HAL BEESD

In Beesd, provincie Gelderland, heeft deze opdrachtgever een betonverharding laten realiseren door De Keij. De werkzaamheden bestaan onder andere uit het leveren, leggen en zagen van betonplaten. Deze betonverharding bestaat uit Keijplaten in de afmeting 200x200x14cm voorzien van een tegelstroeve toplaag.

 

KEIJPLATEN 200X200X14CM

Deze veelzijdige betonplaat is perfect in te zetten voor onder andere terreinverhardingen, toegangswegen en kavelpaden. Deze Keijplaten hebben een maximale aslast van 20 ton en verkrijgbaar in de afmeting 200x200cm. Verder zijn deze betonplaten leverbaar in 14cm en 16cm dik en voorzien van een tegelstroeve toplaag. Deze betonplaten zijn te plaatsen door middel van een vaccuum hijssysteem.

 

BETONPLATEN LEVEREN EN LEGGEN

Bij dit project verzorgt De Keij het leveren en leggen van betonplaten, welke zij plaatsen op een vlakke onderbaan. Betonplaten hebben het vermogen om een bepaalde aslast te dragen, maar dit is wel in combinatie met een vlakke onderbaan. Het risico op het breken van betonplaten is groot, wanneer de onderbaan niet aan de voorwaarden voldoet. De betonnen platen hebben onvoldoende stabiliteit zodra het materieel over de betonverharding rijdt. Om het breken van betonplaten te voorkomen dient de onderbaan dan ook aan de voorwaarden te voldoen. Voldoet de onderbaan aan de gestelde voorwaarden, dan leggen de chauffeurs de betonplaten op de onderbaan. Door middel van een vaccuum hijssysteem leggen zij de betonplaten direct vanaf de vrachtwagen op de vlakke ondergrond.

 

BETONPLATEN OP MAAT ZAGEN

Om een passend geheel te krijgen zijn er diverse betonplaten op maat gezaagd. Als laatste strooit De Keij zand over de betonplaten om zo de naden tussen de betonplaten te dichten. Zo heeft deze opdrachtgever een strak aanzicht door middel van een open verharding met Keijplaten 200x200x14cm.

 

DE KEIJ BETONPLATEN UIT DODEWAARD

De Keij Betonplaten uit Dodewaard, provincie Gelderland is gespecialiseerd in het aanleggen van betonverhardingen, inclusief grondwerk. Betonverhardingen van De Keij bestaan uit open verhardingen door middel van betonplaten. De Keij is veelal te vinden binnen de agrarische-, industriële-, en logistieke sector. Betonplaten zijn een ideale oplossing voor onder andere kwekerijen, industrieterreinen en overdekte terreinen. Zij realiseren niet alleen een betonverharding in Nederland, maar ook in België, Duitsland en Engeland. Heeft u vragen over het aanleggen van een betonnen verharding? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw terrein? Neem vrijblijvend contact met hen op!

© 2020 De Keij Betonplaten | Sitemap | Privacy Policy | Algemene voorwaarden

Website: Stylemaster