Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

In verband met een bruiloft zijn wij DINSDAG 22 SEPTEMBER gesloten. WOENSDAG 23 SEPTEMBER staan we u weer graag te woord!

Denkt u na over een terreinverharding met betonplaten of wilt u het terrein uitbreiden met een betonnen verharding? Deze opdrachtgever wilde een uitbreiding van zijn agrarische terrein met betonplaten in de afmeting 300x120x.12cm met een stroeve toplaag. Gezien De Keij aan bulk inkoopt bij fabrikanten zijn de betonplaten in mum van tijd geleverd en gelegd. Deze opdrachtgever was in een korte tijd voorzien van extra inzetbare terreinverharding.

 

IDEALE ONDERGROND

Als u regelmatig te kampen heeft met vastgelopen transportmiddelen dan zijn er niet veel opties. U kunt kiezen voor asfalt, maar de kosten daarvan wegen niet op tegen de flexibiliteit. En gelegd is gelegd. Betonplaten daarentegen zijn gemakkelijk te verleggen. Hiermee reduceert u eenvoudig de kosten. Betonplaten zijn in een mum van tijd gelegd en eenvoudig opnieuw te gebruiken. De Keij kan daarin als geen ander van dienst zijn.

 

TERREINVERHARDING DE KWAKEL

In het dorpje De Kwakel, provincie Noord-Holland, heeft De Keij een terreinverharding van 500m² aangelegd. De werkzaamheden bij dit project zijn het leveren en leggen van de industrieplaten 300x120x.12cm. Zodra de onderbaan aan de juiste voorwaarden voldoen, leggen de chauffeurs de betonplaten op de geëgaliseerde onderbaan. Deze betonplaten leggen zij met een vaccuum hijssysteem vanaf de vrachtwagen.

 

BETONPLATEN 300X120X.12CM

De veelzijdige industrieplaat in de afmeting 300x120x.12cm is perfect in te zetten voor terreinverhardingen, toegangswegen en sleufsilo’s. Deze betonplaten zijn verkrijgbaar in een dikte van 12cm en 14cm en verdragen een maximale aslast van 15 ton. Verder is deze industrieplaat verkrijgbaar met een stroeve toplaag, welke voorzien is van een antislipstructuur. Niet alleen ideaal voor het vee, maar ook voor machines en voertuigen.

 

DE KEIJ BETONPLATEN UIT DODEWAARD

De Keij Betonplaten gevestigd in Dodewaard is gespecialiseerd in het aanleggen van terreinverhardingen met betonplaten en Stelconplaten. Zij voeren voornamelijk projecten uit binnen de agrarische-, industriële-, en logistieke sector. De Keij voorziet uw terrein van een goede verharding, waarbij zij ook grondwerkzaamheden aannemen. Zo heeft u één aanspreekpunt voor het hele project. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van betonplaten voor uw toekomstige terreinverharding? Neem contact op met De Keij!

 

 

© 2020 De Keij Betonplaten | Sitemap | Privacy Policy | Algemene voorwaarden

Website: Stylemaster