Klanten beoordelen ons met een 9+
Ervaring en vakmanschap
De Keij realiseert complete projecten

Denkt u aan stapel betonblokken voor een efficiënte indeling van uw terrein als opslag van bulkgoederen? Betonblokken zijn toepasbaar voor verschillende doeleinden zoals onder andere voor een opslagruimte of als sleufsilo. Eén van de oplossingen is het plaatsen van stapel betonblokken in de vorm van een muur of scheidingswand. Door de diverse eigenschappen van betonblokken heeft u snel en makkelijk een efficiënte indeling voor uw terrein. Voor het opbouwen van stapel betonblokken moet er een vlakke en draagbare ondergrond aanwezig zijn. Alleen dan ontstaat er een strakke en stevige scheidingsmuur voor de opslag van zand, grind, grond, afval, metaal of kunststof. Ook voor de opslag van mest, compost of kuilvoer zijn er oplossingen. Het realiseren van een sleufsilo met betonplaten en betonblokken is één van de oplossingen. Betonplaten en stapelblokken zijn in diverse afmetingen en groottes beschikbaar, zodat de gewenste sleufsilo geplaatst kan worden. Stapelblokken zijn eenvoudig te plaatsen door middel van een vrachtwagen voorzien van een autolaadkraan met een klem. Daarnaast zijn betonblokken te verplaatsen en herbruikbaar, doordat er geen hechtmaterialen nodig zijn. Voor elke ondernemer binnen de agrarische- en industriële sector is er een passende oplossing door middel van stapel betonblokken of betonplaten.

  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Stapelbaar tot maximaal 5 meter hoog
  • Geen hechtmaterialen nodig
  • Brandwerendheid van minimaal 4 uur
  • Duurzaam, geluidswerend en flexibel
Stapel betonblokken
Hoogwaardige kwaliteit
Duurzaam en slijtvast
Efficiënte opslag voor bulkgoederen
Hoge gewichten tot 2400 KG
Diverse afmetingen
Makkelijk te stapelen
Met- en zonder nokken
Geen hechtmaterialen nodig
Snel leverbaar
Bekijk stapel betonblokken
Betonplaten (nieuw)
Hoogwaardige kwaliteit
Zeer sterk, vlak en strak
Bestand tegen hoge verkeer- en puntbelasting
Voldoen aan alle kwaliteitseisen
In verschillende diktes verkrijgbaar
Diverse toplagen
Snel leverbaar
Bekijk betonplaten
Gebruikte betonplaten
Hoogwaardige kwaliteit
Zichtbare gebruikerssporen
Bestand tegen hoge verkeer- en puntbelasting
Voldoen aan alle kwaliteitseisen
Scherp geprijsd
Leverbaar zolang de voorraad strekt
Bekijk gebruikte betonplaten

STAPEL BETONBLOKKEN ALS SCHEIDINGSWAND?

Bent u op zoek naar scheidingswanden voor bulkgoederen? Met stapel betonblokken creëert u een strakke en stevige wand voor verschillende soorten zand, grind, grond, afval, metaal of kunststof. Betonblokken zijn voorzien van nokken aan de bovenzijde en uitsparingen aan de onderzijde. Daarnaast bezitten betonblokken ook een hoge kwaliteit beton en een hoog gewicht.  Deze eigenschappen zorgen voor een stevige muur of wand voor bulkgoederen, waarbij geen hechtmaterialen nodig zijn. De kwaliteit blijft dan ook behouden met dit flexibel bouwsysteem en zijn stapelblokken herbruikbaar en makkelijk te verplaatsen. Door stapel betonblokken op de juiste manier op te bouwen heeft u een efficiënte indeling voor jaren. Bent u op zoek naar een handige indeling voor de opslag van compost, mest en kuilvoer? Een sleufsilo met betonplaten en betonblokken bieden dan een uitkomst!

Op zoek naar stapel betonblokken?

Wij hebben diverse afmetingen stapel betonblokken in het assortiment voor een maximale opslagruimte. Neem gerust contact op voor meer informatie!

Neem direct contact op

STEVIGE BETONBLOKKEN VOOR OPSLAG

Stapel betonblokken bieden een efficiënte indeling binnen uw terrein voor bulkgoederen als zand, grind, grond, afval, kunststof en metaal. Scheidingswanden of muren moeten bestand zijn tegen het zware gewicht van goederen en daarnaast ook nog eens tegen een stootje kunnen. Het plaatsen van stapel betonblokken is één van de oplossingen voor een efficiënte opslagruimte. Betonblokken zijn namelijk voorzien van een zwaar gewicht, hoge kwaliteit beton, nokken aan de bovenkant en uitsparingen aan de onderkant. Het lijken net legoblokken waarmee je hele bouwwerken kunt maken. Nu maken we met stapel betonblokken flexibele bouwsystemen, zoals onder andere scheidingswanden, muren en sleufsilo’s. Voor het plaatsen van stapel betonblokken moet de ondergrond gelijkmatig en dragend zijn. De ondergrond in combinatie met betonblokken bepaalt de stevigheid van een betonnen muur en een strakke indeling van uw terrein.

 

ONDERGROND STAPEL BETONBLOKKEN

Het aanleggen van een speciale ondergrond is niet nodig voor het opbouwen van een betonnen muur of wand met betonblokken. Wel is het belangrijk dat de ondergrond gelijkmatig en dragend is. Dan plaatsen de chauffeurs direct de betonblokken vanaf de vrachtwagen op de vlakke ondergrond.

 

STAPELBETONBLOKKEN PLAATSEN

Stapel betonblokken | Stapelblokken | De KeijNaast de ondergrond is de manier van bouwen met stapel betonblokken ook van belang voor de stevigheid. Door de bevestiging van noppen aan de bovenkant en de uitsparingen aan de onderkant zijn betonblokken makkelijk en snel te plaatsen. Ook het verplaatsen of uitbreiden van een opslagruimte met stapelblokken is makkelijk uit te voeren. Er is namelijk geen hechtmateriaal zoals cement nodig om betonblokken om een betonnen muur staande te houden. De unieke eigenschappen van deze betonblokken zorgen voor een stevige wand of muur. De Keij heeft diverse afmetingen stapelblokken in het assortiment voor een maximale opslagruimte.

 

SLEUFSILO MET STAPEL BETONBLOKKEN

Ook voor de opslag van bulkgoederen als mest, compost en kuilvoer zijn stapel betonblokken een uitkomst. Voor elke ondernemer is er een passende oplossing met maximale opslagruimtes. Eén van de oplossingen voor het realiseren van een sleufsilo is het aanleggen van betonplaten in combinatie met betonblokken. Een tweede oplossing is het aanleggen van betonplaten in combinatie met keerwanden. Het beton van betonblokken, keerwanden of betonplaten is zuurbestendig en gaat broei en schimmel in ruwvoer tegen.

 

BETONPLATEN

Stapel betonblokken | Industrieplaten | BetonblokkenDe Keij heeft naast betonblokken ook diverse afmetingen betonplaten in het assortiment, welke toepasbaar zijn voor diverse doeleinden. Denk onder andere aan erfverhardingen als kavelpaden, parkeerplaatsen, een sleufsilo, industrieterreinen en (tijdelijke) bouwwegen. Voor elke ondernemer binnen de agrarische-, industriële en logistieke sector is er dus een passende oplossing voor zijn terrein. Naast het leveren en leggen van betonplaten, neemt De Keij ook het grondwerk aan. Ook de ondergrond van betonplaten is van groot belang voor het realiseren van een betonnen verharding. De Keij is een totaalleverancier voor erfverhardingen vanaf 100m² binnen Nederland, België, Duitsland en Engeland.

 

ADVIEZEN DE KEIJ

Wilt u een betonnen muur creëren met stapel betonblokken? Vraag gerust aan De Keij om adviezen voor een efficiënte indeling van uw terrein. Wilt u daarnaast ook een verharding met betonplaten aanleggen? De Keij heeft meerdere mogelijkheden en helpen u graag bij het verharden van uw terrein. Neem gerust contact op voor advies!

 

Benieuwd hoe wij alles aanpakken?

Offerte aanvragen voor Stapel betonblokken

Klaas van Binsbergen
Directie
Heeft u geen tijd voor het invullen van een offerteaanvraag? Neem dan direct contact op met onze klantenservice.

Bel ons op

0488 44 33 24
Naar contactformulier

Onze laatste projecten

Contactinformatie

Matensestraat 61A
6669 CH Dodewaard
Nederland

KvK: 85004014
BTW: NL863463848B01

© 2024 De Keij Betonplaten | Sitemap | Privacy Policy | Algemene voorwaarden

Website: Stylemaster