VAN 26 JULI T/M 16 AUGUSTUS ZIJN WIJ OP VAKANTIE EN TELEFONISCH NIET BESCHIKBAAR. TOT DIE TIJD HELPEN WIJ U UITERAARD NOG GRAAG. BEDANKT VOOR UW BEGRIP.

Neem contact op
Klanten beoordelen ons met een 9+
Ervaring en vakmanschap
De Keij realiseert complete projecten

Bij De Keij begrijpen we dat een goede terreininrichting essentieel is voor uw bedrijfsvoering. Of het nu gaat om industriële of agrarische terreinen, onze hoogwaardige betonplaten bieden de perfecte oplossing voor duurzame en efficiënte terreinverharding. Daarnaast zorgen we ervoor dat uw terrein helemaal op orde gemaakt wordt zodat er industrie op bedreven kan worden. Hierdoor kunnen zware transportwagens verplaatsen over het terrein, kan er opslag op geplaatst worden, geeft het geen overlast, is het vlak en is de afwatering goed.

Onze oplossingen op maat

Bij De Keij bieden we maatwerkoplossingen die perfect aansluiten bij de behoeften van uw project. Onze experts begeleiden u door het gehele proces, van advies en ontwerp tot aan de totale oplevering van het terrein. We zorgen ervoor dat uw terrein snel en efficiënt wordt ingericht, zodat ook uw bedrijfsprocessen zo efficiënt mogelijk kunnen verlopen.

'N Keij in totaalprojecten

Het aanleggen van een duurzame terreinverharding vraagt om precisie en vakmanschap. De Keij is gespecialiseerd in het aanleggen van beton- en Stelconplaat verhardingen. Met duizenden pk’s zetten zij (onverharde) terreinen om in hoogwaardige kwaliteit betonverhardingen. Door middel van onderstaande route neemt De Keij u mee in het proces van ontwerp tot oplevering. Navigeer naar het vertrekpunt ‘Uitzetten en uitgraven’, bekijk de video en ga door naar de zes volgende tussenstops. Na twee minuten komt u aan bij ‘het eindresultaat’ en weet u hoe het aanleggen in zijn werk gaat.

 • 1
  Uitzetten en uitgraven
 • 2
  Afwatering aanleggen
 • 3
  Puin/zand leveren en verdelen
 • 4
  Egaliseren (puinbaan) en zandbaan
 • 5
  Betonplaten leveren
 • 6
  Betonplaten leggen en afstandhouders zetten
 • 7
  Stenen ruimen, aanvullen en inzanden
 • 8
  Het eindresultaat

Terreininrichting gerelateerde projecten

Renovatie & terreininrichting conservenfabriek
Bekijk het hele project
Toegangswegen met betonplaten voor opslagtanks
Bekijk het hele project
Terreininrichting en verharding met betonplaten
Bekijk het hele project

Waarom kiezen voor betonplaten bij terreininrichting?

Betonplaten zijn niet alleen duurzaam en onderhoudsarm, maar ook eenvoudig te installeren en te verplaatsen. Dit maakt ze ideaal voor uiteenlopende toepassingen, van tijdelijke voorzieningen tot permanente verhardingen. Onze betonplaten dragen bij aan een veilige en stabiele ondergrond, waardoor uw materieel soepel kan bewegen en verzakkingen worden voorkomen.

Herindeling van terreinen

Door de jaren heen kunnen er verzakkingen ontstaan van bijvoorbeeld asfaltverhardingen, zeker bij warme temperaturen. Ook ondergrondverzakkingen veroorzaken scheuren of zelfs breuken bij een gesloten betonverharding. Zelfs een terreinverharding met klinkers veroorzaakt problemen bij (zwaar) draai- en wrikverkeer. Overweegt u om het terrein opnieuw in te delen of te renoveren? Eén van de oplossingen is dan om het terrein aan te leggen met een duurzame betonplaat verharding.

Advies & realisatie

Er zijn zoveel mogelijkheden om uw terrein opnieuw in te delen en uit te breiden. De Keij denkt graag met u mee in oplossingen en realiseren in korte tijd hoogwaardige terreinverhardingen. Een goede voorbereiding is namelijk het halve werk. De ondergrondgesteldheid, afwatering en belasting zijn daarbij van groot belang. Neem gerust contact op en bespreek uw wensen.

 

Opzoek naar een partner voor terreininrichting? De Keij voor totaalprojecten van A tot Z.

De Keij is gespecialiseerd in het inrichten of het herindelen van terreinen. Vanaf de kennismaking tot aan de oplevering heeft u één aanspreekpunt. Neem contact op en bespreek uw wensen.

Neem contact op

De Keij: uw partner voor terreininrichting

Wilt u meer weten over hoe betonplaten uw terreininrichting kunnen verbeteren? Neem vandaag nog contact met ons op voor persoonlijk advies en ontdek hoe wij u kunnen helpen met een duurzame en efficiënte terreinverharding.

 

Benieuwd hoe wij alles aanpakken?

Offerte aanvragen voor Terreininrichting

Klaas van Binsbergen
Directie
Heeft u geen tijd voor het invullen van een offerteaanvraag? Neem dan direct contact op met onze klantenservice.

Bel ons op

0488 44 33 24
Naar contactformulier

Onze laatste projecten

Contactinformatie

Matensestraat 61A
6669 CH Dodewaard
Nederland

KvK: 85004014
BTW: NL863463848B01

© 2024 De Keij Betonplaten | Sitemap | Privacy Policy | Algemene voorwaarden

Website: Stylemaster