Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

Hoge kwaliteit
Snel leverbaar
Projecten vanaf 60 m2
Ideale terreinverharding

BETONPLATEN

De Keij werkt snel en efficiënt met betonplaten en industrieplaten van hoogwaardige kwaliteit. We leveren de betonnen platen in een groot aantal standaardmaten, al dan niet uitgevoerd met constructieve wapening voor hoge aslasten. Betonplaten worden ook wel industrieplaten genoemd. Deze platen worden voornamelijk gebruikt voor industriële doeleinden.

BETONPLATEN KOPEN

Heeft u een zandweg of zandpad als terrein en ervaring met het vast komen zitten van vrachtauto’s, tractoren, auto’s en bussen? De Keij biedt voor elk type terrein een handige oplossing; namelijk het leggen van industriële betonplaten.

Wilt u de toegankelijkheid van uw perceel verbeteren? Met betonplaten zijn al uw percelen in lengte van jaren probleemloos toegankelijk.

Bent u agrariër? Bekijk de oplossingen voor agrariërs. Of heeft u betonplaten nodig voor industrieel gebruik? Wij leveren topkwaliteit betonplaten aan diverse branches. Bovendien kopen wij in bulk in bij onze leveranciers. Zo bent u altijd verzekerd van een scherpe prijs en snelle levering van betonplaten!

BETONPLATEN LEGGEN

Samen met u brengen we in kaart welke betonplaten het meest geschikt zijn voor uw project. Daarnaast kijken we wat de verwachte belasting is en berekenen wij vervolgens de optimale maatvoering. Wij egaliseren de onverharde paden en brengen een zandbed aan. De dikte van de zandlaag is afhankelijk van de belasting van de betonnen platen en de eigenschappen van de ondergrond.

Op kleigrond volstaat de regel een zandbed van 5 cm, terwijl op een gestorte puinlaag 10 cm zandbed moet komen. Op dit zandbed brengen wij de betonnen platen aan met onze autolaadkraan, voorzien van zuignap. Zo leggen we snel en moeiteloos honderden betonplaten op één dag. Bij elke agrariër of industrie heeft De Keij een oplossing voor erfverhardingen voorzien van betonplaten!

Onze laatste projecten

Contactinformatie

Matensestraat 61A
6669 CH Dodewaard
Nederland

Tel: 0488 44 33 24
E-mail: info@dekeij.nl

KvK: 11043248
BTW: NL167921812B01

© 2019 De Keij Betonplaten | Sitemap | Privacy Policy | Algemene voorwaarden

Website: Stylemaster