Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

BETONPLATEN 2X2

Bent u op zoek naar betonplaten 2×2? De Keij Betonplaten uit Dodewaard heeft verschillende afmetingen betonplaten op voorraad, waaronder betonplaten 2×2. Zij leveren en leggen betonplaten door geheel Nederland, België, Duitsland en Engeland. Daarbij nemen zij ook de grondwerkzaamheden aan, zodat u één aanspreekpunt heeft voor het hele project. Zij realiseren projecten voor agrarische-, industriële en logistieke bedrijven. Betonplaten 2×2 verbeteren de toegankelijkheid van uw terrein en leverbaar in diverse diktes. Al dan niet uitgevoerd met een constructieve wapening voor hoge aslasten. Zijn deze betonnen platen niet mogelijk voor uw project? Geen probleem! De Keij heeft meerdere standaardmaten in het assortiment, zodat er bij elk terrein een betonnen verharding mogelijk is.

 

VERSCHILLENDE OPTIES

De Keij heeft zes verschillende standaardmaten in het assortiment. Betonplaten 2×2 valt ook onder één van de standaardmaten. De standaardmaten zijn aan te passen naar uw wensen. Denk daarbij aan de dikte, aslast en de toplaag. De betonplaten 2×2 zijn verkrijgbaar in de diktes 14 cm en 16 cm.

 

BELASTBAARHHEID

Eén van de belangrijkste opties is de belastbaarheid van de betonplaten 2×2. Betonplaten 2×2, 2×1 en 2×1.5 hebben een maximale aslast van 20 ton. De betonplaten 300x120cm, 350x120cm en 80x120cm hebben een maximale aslast van 15 ton. Door middel van berekeningen helpen de medewerkers van De Keij u bij het maken van de juiste keuze voor uw terrein.

 

KEUZE TOPLAAG

Naast de belastbaarheid van betonplaten 2×2 heeft u de keuze uit twee verschillende toplagen. U kunt de keuze maken tussen stroeve- of gladde betonplaten 2×2. De voordelen van een stroeve toplaag bij betonplaten 2×2 is dat het een antislipstructuur bevat. Daarbij zijn de betonplaten extra sterk en gemakkelijk te verleggen. Betonplaten 2×2 met een gladde toplaag heeft als voordeel dat het gemakkelijk schoonmaakt, onderhoudsarm en zowel binnen als buiten toepasbaar.

 

GEBRUIKTE OF B-PLATEN

Betonplaten 2×2 worden regelmatig hergebruikt en zolang de voorraad strekt leverbaar op elk gewenste locatie! Gebruikte betonplaten hebben bij een project gelegen, maar nog in goede staat voor hergebruik. Deze betonplaten voldoen aan de eisen, maar zijn minder mooi qua uitstraling. Naast gebruikte betonplaten kunt u ook B-keus betonplaten (indien voorradig) bestellen. B-keus betonplaten hebben kleine afwijkingen als kleurverschil of een hoekje eraf. Daarbij zijn deze platen nog zo goed als nieuw. Gebruikte betonplaten en B-keus betonplaten zijn voordeligere opties. Wilt u weten of deze betonplaten voorradig zijn? Neem dan contact op met de Keij!

 

BETONPLATEN LEGGEN

De Keij Betonplaten uit Dodewaard leveren en leggen door geheel Nederland, België, Duitsland en Engeland. Zodra de betonplaten zijn besteld, zorgt De Keij ervoor dat de betonplaten direct op de juiste plaats komen. Allereerst worden de voorbereidende grondwerkzaamheden verricht, waarbij er rekening wordt gehouden met de eigenschappen van de ondergrond. Onverharde paden worden geëgaliseerd en een zandbed nauwkeurig vlak gemaakt. Daarna leggen zij de betonplaten op de zandbaan. Betonplaten leggen zij door middel van een autolaadkraan met een vacuüm hijssysteem. Zo leggen de chauffeurs honderden betonplaten op één dag.

 

STELCONPLATEN

Naast de levering en het legwerk van betonplaten 2×2, levert De Keij ook Stelconplaten in de afmeting 2×2. Deze betonplaten zijn duurzaam, slijtvast en bezitten een hogere kwaliteit. Daarnaast zijn deze betonplaten verkrijgbaar met- of zonder hoeklijn en leverbaar in de diktes 14cm, 16cm, 20cm en 25 cm. Stelconplaten hebben een maximale aslast van 25 ton. De Keij overlegt met u welke betonplaat het beste bij uw terrein past.

 

DE KEIJ BETONPLATEN

De Keij Betonplaten is gevestigd in Dodewaard binnen de gemeente Neder-Betuwe. Zij zijn gespecialiseerd in het leveren en aanbrengen van betonplaten en Stelconplaten. De Keij realiseert voornamelijk projecten binnen de agrarische-, logistieke-, en industriële sector. Zij combineren transport, de levering en plaatsing, waardoor het voor u zo gemakkelijk mogelijk wordt gemaakt. Naast het leveren en aanleggen van betonplaten, nemen zij ook grondwerkzaamheden aan. Zo heeft u één aanspreekpunt voor het gehele project. Wilt u meer informatie over betonplaten? Of bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor uw terrein? Neem dan contact op met De Keij!

© 2020 De Keij Betonplaten | Sitemap | Privacy Policy | Algemene voorwaarden

Website: Stylemaster