Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

Keerwanden Flevoland

Bent u geïnteresseerd in het kopen van keerwanden voor uw project; voor sleufsilo’s of andere toepassingen in Flevoland? Dan bent u bij De Keij Betonplaten aan het juiste adres. De keerwanden van De Keij bieden oplossingen voor verschillende problemen in verschillende sectoren. Van oorsprong zijn deze ontwikkeld om hoogteverschillen op te vangen, maar tegenwoordig worden ze vaak gebruikt om (agrarische) opslagruimtes mee te creëren. De keerwanden van De Keij zijn gemaakt van een hoge kwaliteit beton, waardoor het een goede lange termijn investering is. De Keij levert keerwanden door heel Nederland.

 

Toepassing Keerwanden

Keerwanden kunnen op verschillende manieren worden ingezet. De keerwanden van De Keij zijn gemaakt met een speciaal kwaliteitsbeton. Dit beton heeft een hoge dichtheid, is zuurbestendig en heeft een lange levensduur. Het kan dus alle weersomstandigheden aan.

 

Agrarische toepassingen

Vaak worden keerwanden gebruikt voor sleufsilo’s bij agrarische bedrijven. Een sleufsilo is een eenvoudig bouwwerk op het erf, dat drie muren heeft en wordt vaak afgedekt met een zeil. Het wordt gebruikt voor het inkuilen van ruwvoer, waaronder gras en snijmais. Door de hoogte van de muren is het mogelijk om veel voer op te slaan op een relatief klein oppervlak. Door de keerwanden te combineren met agriplaten blijft het ruwvoer langer goed.

 

Industriële toepassingen

De keerwanden kunnen ook worden toegepast in de industrie. Door middel van keerwanden kunnen eenvoudige opslagplaatsen worden gecreëerd voor het opslaan van zand en grind. Dit komt regelmatig voor bij bijvoorbeeld gemeentewerven. Er zijn ook compleet andere toepassingen, zoals het gebruik van keerwanden in de industriële sector om perrons, wegverbredingen, viaducten of kademuren te realiseren.

 

Keerwanden formaat

De Keij heeft twee verschillende elementen, hoek keerwanden en lengte keerwanden.

 

Hoekelementen

De afmetingen van de hoekelementen zijn de volgende: 100x100x175 cm, 150x150x250 cm en 150x150x300 cm. De hoekelementen worden veelal toegepast bij tuinverhogingen, mestplaatsen, langs trappen en of talud toepassingen.

 

Keerwanden lengte

De afmetingen voor de keerwand in de lengte zijn 100, 200 en 400 centimeter. Deze verschillende lengtes zijn de te combineren met verschillende hoogtes. Lage keerwanden kunnen worden gebruikt voor het op gelijke hoogte brengen van uw tuin. De hoge keerwanden zijn geschikt voor het maken van sleufsilo’s of voor wegverbredingen. Deze lengte keerwanden beton worden veel geplaatst in de agrarische en industriële sectoren. Er zijn dus verschillende opties, waardoor u altijd een optie vindt die bij uw bedrijf past.

 

Stelconplaten, betonplaten & megablokken

Behalve keerwanden levert De Keij ook megablokken. Zo kunnen snel en efficiënt keerwanden of scheidingswanden worden gemaakt. Daarnaast heeft De Keij reguliere betonplaten in het assortiment, dit zijn betonplaten die multi-inzetbaar zijn. Ook levert de Keij Stelconplaten, dit zijn hogere kwaliteit betonplaten die erg duurzaam en slijtvast zijn. De Keij kan u adviseren welke betonplaat het best bij uw project past.

 

De Keij

De Keij Betonplaten is gevestigd in Dodewaard. Ze zijn gespecialiseerd in het leveren en aanbrengen van betonplaten, keerwanden en sleufsilo’s door het hele land. De Keij levert voornamelijk in de agrarische en industriële markt. Ze combineren het transport, de levering en plaatsing, waardoor het voor de klant zo gemakkelijk mogelijk wordt gemaakt. Voor meer informatie over keerwanden in Flevoland, neem contact met ons op!

© 2020 De Keij Betonplaten | Sitemap | Privacy Policy | Algemene voorwaarden

Website: Stylemaster