VAN 26 JULI T/M 16 AUGUSTUS ZIJN WIJ OP VAKANTIE EN TELEFONISCH NIET BESCHIKBAAR. TOT DIE TIJD HELPEN WIJ U UITERAARD NOG GRAAG. BEDANKT VOOR UW BEGRIP.

Neem contact op
Klanten beoordelen ons met een 9+
Ervaring en vakmanschap
De Keij realiseert complete projecten

Legioblokken zijn betonnen legoblokken welke te plaatsen zijn voor diverse doeleinden met name binnen de agrarische sector of voor recyclingbedrijven en op- en overslagbedrijven. Met legioblokken bouwen we onder andere duurzame opslagruimtes voor bulkgoederen zoals mest, compost, kuilvoer, grond, grind, zand, kunststof of metaal. Betonblokken (legioblokken of megablokken) bevatten diverse eigenschappen, waardoor een opslagruimte eenvoudig te bouwen is. Betonnen legoblokken zijn van hoogwaardige kwaliteit, duurzaam en slijtvast, bevatten hoge gewichten en leverbaar in verschillende afmetingen. Daarnaast zijn legioblokken voorzien van nokken aan de bovenzijde en uitsparingen aan de onderzijde. Een eenvoudig stapelsysteem, waarbij ook geen hechtmaterialen nodig zijn. Mede daardoor behouden stapelblokken zijn kwaliteit en zijn deze betonnen legoblokken makkelijk te verplaatsen. Naast het bouwen opslagruimtes met betonblokken verzorgt De Keij ook erfverhardingen door middel van betonplaten. Wilt u naast het indelen van een efficiënte opslagruimte binnen uw terrein, ook het terrein verharden met betonplaten? De Keij heeft verschillende afmetingen betonplaten of gebruikte betonplaten in het assortiment en nemen daarbij alle werkzaamheden aan.

  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Stapelbaar tot maximaal 5 meter hoog
  • Geen hechtmaterialen nodig
  • Brandwerendheid van minimaal 4 uur
  • Duurzaam, geluidswerend en flexibel
  • Verschillende afmetingen verkrijgbaar
Legioblokken
Hoogwaardige kwaliteit
Duurzaam en slijtvast
Efficiënte opslag voor bulkgoederen
Hoge gewichten tot 2400 KG
Diverse afmetingen
Makkelijk te stapelen
Met- en zonder nokken
Geen hechtmaterialen nodig
Snel leverbaar
Bekijk legioblokken
Betonplaten
Hoogwaardige kwaliteit
Zeer sterk, vlak en strak
Bestand tegen hoge verkeer- en puntbelasting
In verschillende diktes verkrijgbaar
Voldoen aan alle kwaliteitseisen
Snel leverbaar
Bekijk onze betonplaten
Gebruikte betonplaten
Hoogwaardige kwaliteit
Voldoen aan alle kwaliteitseisen
Bestand tegen hoge verkeer- en puntbelasting
Zichtbare gebruikerssporen
Scherp geprijsd
Leverbaar zolang de voorraad strekt
Neem contact op

LEGIOBLOKKEN BESTELLEN?

Wilt u een duurzame opslagruimte creëren met legioblokken en daarnaast ook het terrein verharden? De Keij heeft diverse mogelijkheden om met betonelementen als betonblokken en betonplaten een erfverharding voor jaren aan te leggen. Legioblokken zijn van hoogwaardige kwaliteit, duurzaam en slijtvast en makkelijk te stapelen. Door middel van nokken aan de bovenzijde en uitsparingen aan de onderzijde kunt u een stevige wand bouwen. Daarnaast bezitten betonblokken een zwaar gewicht tot 2400kg. Al deze eigenschappen zorgen ervoor dat hechtmaterialen, zoals bijvoorbeeld cement, overbodig zijn. Hierdoor blijft de kwaliteit behouden van betonblokken zoals legioblokken of megablokken. Ook het uitbreiden of verplaatsen van een opslagruimte met betonblokken is eenvoudig, doordat het losse elementen zijn. Voor een strakke afwerking zijn er ook legioblokken zonder nok te bestellen. Met diverse afmetingen kunt u een opslagruimte naar eigen wens bouwen. Neem contact op voor advies of meer informatie rondom legioblokken.

BETONPLATEN KOPEN?

Ook heeft De Keij diverse afmetingen betonplaten in het assortiment om het terrein te voorzien van een betonverharding. Heeft u al betonplaten liggen en wilt u het terrein uitbreiden? Dan is dat geen probleem. Ook deze betonelementen zijn makkelijk en snel te plaatsen en indien nodig te verplaatsen. Betonplaten zijn af te nemen in diverse afmetingen, diktes en twee verschillende toplagen. Daarbij zijn betonplaten te koop met- of zonder hijsgaten en met- of zonder hoeklijn. Wilt u betonplaten kopen, maar wilt u eerst meer informatie over betonplaten? Neem contact op, want met de juiste afmeting betonplaten en een goede ondergrond heeft u een duurzame erfverharding!

Op zoek naar legioblokken of betonplaten?

De Keij heeft diverse afmetingen legioblokken of betonplaten leverbaar. Wilt u advies over het indelen van een efficiënte opslagruimte voor al uw bulkgoederen? En wilt u daarnaast ook het terrein verharden? Bekijk onze producten voor meer informatie!

Bekijk onze producten!

LEGIOBLOKKEN

Legioblokken is een merknaam voor betonblokken. Daarnaast kennen we ook de benamingen zoals megablokken, stapelblokken, betonnen legoblokken en stapel betonblokken. Het gaat om betonelementen welke toe te passen zijn voor diverse doeleinden. Denk bijvoorbeeld aan het indelen van een opslagruimte voor bulkgoederen als zand, grond, grind, metaal, kunststof, mest, kuilvoer en compost. Met betonnen legoblokken bouwt u makkelijk en snel een stevige wand of ruimte, zonder hechtmaterialen te gebruiken. Zo heeft u de verschillende (bulk) goederen netjes gescheiden en een strakke indeling van uw terrein. Daarnaast maakt de ondergrond ook deel uit van een strakke opslagindeling van uw terrein. Bespreek uw wensen met De Keij, want voor elke ondernemer is er een oplossing voor het indelen van een duurzame opslag!

 

TOEPASSING LEGIOBLOKKEN

Stapel betonblokken | Industrieplaten | BetonblokkenLegioblokken zijn te plaatsen voor tijdelijke- en permanente toepassingen, zoals bijvoorbeeld opslag voor bulkgoederen of recyclingmaterialen. Daarnaast zijn met betonnen legoblokken ook scheidingswanden, sleufsilowanden en geluidswallen te bouwen. Ook bij wegwerkzaamheden of evenementen zijn betonblokken ideaal in te zetten als tijdelijke afzetting. Door het eenvoudige stapelsysteem en geen gebruik van hechtmaterialen zijn betonblokken makkelijk te stapelen en te verplaatsen. Mocht u verhuizen met uw bedrijf zijn betonnen legoblokken dus makkelijk mee te nemen en weer opnieuw te stapelen. De grootte en hoogte van een opslagruimte met stapelblokken zijn daarbij ook aan te passen, zodat u deze maximaal kunt benutten.

 

ONDERGROND LEGIOBLOKKEN

De voorbereidingen voor het plaatsen van betonblokken is van groot belang. De ondergrond voor stapelblokken bestaat niet uit een specialistische ondergrond, maar moet wel gelijkmatig en dragend zijn. Bij een vlakke- en dragende ondergrond staan de blokken stabiel en ontstaat er een stevige muur of scheidingswand met stapel betonblokken. De juiste afmeting betonblokken in combinatie met een goede ondergrond zorgt voor een duurzame indeling van uw terrein.

 

BETONPLATEN

Industrieplaten | Nieuwe betonplaten | De Keij BetonplatenNaast de levering en plaatsing van legioblokken heeft De Keij ook betonplaten en gebruikte betonplaten in het assortiment. Wilt u naast het bouwen van een scheidingsmuur, wand of sleufsilo ook het terrein verharden met betonplaten? De Keij heeft diverse afmeting betonplaten in het assortiment. Niet alleen nieuwe, maar ook gebruikte betonplaten vallen goed in de markt. Let wel, gebruikte betonplaten zijn leverbaar zolang de voorraad strekt. Neem gerust contact op om uw wensen te bespreken! Betonplaten zijn leverbaar in diverse afmetingen, diktes en met twee verschillende toplagen. Ook bezitten betonplaten een draagkracht van maximaal 25 ton en ideaal voor ondernemers binnen de agrarische- industriële en logistieke sector. Daarnaast zijn deze elementen eenvoudig te leggen op een gelijkmatig dragende ondergrond, waarbij u jaren plezier heeft van deze betonverharding.

 

MOGELIJKHEDEN DE KEIJ BETONPLATEN

Voor elke ondernemer heeft De Keij een passende oplossing voor zijn terrein. Wilt u een scheidingswand, opslagruimte of sleufsilo bouwen met legioblokken? De Keij heeft diverse afmetingen beschikbaar. Denkt u na over het aanleggen van een terreinverharding met betonplaten? Er zijn verschillende mogelijkheden om met betonplaten een terrein te verharden. Als agrariër een efficiënte opslag van bulkgoederen binnen het terrein? Een sleufsilo met betonplaten, legioblokken of keerwanden biedt mogelijkheden! De Keij is een specialist in het aanleggen van erfverhardingen door middel van betonplaten. Daarnaast denken zij ook mee met het bouwen van een duurzame indeling van uw terrein. Zij hebben al vele terreinen voorzien van een betonverharding niet alleen binnen Nederland, maar ook Duitsland, België en Engeland. Al vanaf 100m² zijn zij een totaalleverancier vanaf grondwerkzaamheden tot het plaatsen van betonelementen. Vraag gerust om meer informatie voor het aanleggen van verhardingen of plaatsen van betonelementen.

 

Benieuwd hoe wij alles aanpakken?

Offerte aanvragen voor Legioblokken

Klaas van Binsbergen
Directie
Heeft u geen tijd voor het invullen van een offerteaanvraag? Neem dan direct contact op met onze klantenservice.

Bel ons op

0488 44 33 24
Naar contactformulier

Onze laatste projecten

Contactinformatie

Matensestraat 61A
6669 CH Dodewaard
Nederland

KvK: 85004014
BTW: NL863463848B01

© 2024 De Keij Betonplaten | Sitemap | Privacy Policy | Algemene voorwaarden

Website: Stylemaster