Klanten beoordelen ons met een 9+
Ervaring en vakmanschap
De Keij realiseert complete projecten

Mega betonblokken plaatsen voor het indelen van een ruim terrein voor de opslag van goederen? Met mega betonblokken bouwt u een duurzame scheidingswand of muur voor al uw goederen. Het is een flexibel stapelsysteem door de bevestiging van nokken op de betonblokken. Het voordeel daarvan is dat er geen hechtmaterialen nodig zijn om een betonnen wand met megablokken op zijn plaats te houden. Dus ook de kwaliteit blijft behouden en mega betonblokken zijn daardoor makkelijk te verplaatsen. Wilt u de opslag na verloop van tijd uitbreiden of verplaatsen, dan is het een kleine moeite om de betonblokken om te zetten. Wilt u niet alleen betonblokken kopen, maar ook betonplaten bestellen voor verharding van uw terrein? Ook deze mogelijkheid heeft De Keij met nieuwe betonplaten en gebruikte betonplaten. Daarnaast nemen zij ook grondwerkzaamheden aan. De Keij is een totaalleverancier binnen de agrarische-, industriële- en logistieke sector voor projecten vanaf 100m².

Mega betonblokken
Hoogwaardige kwaliteit
Duurzaam en slijtvast
Efficiënte opslag voor (bulk) goederen
Hoge gewichten tot 2400 KG
Diverse afmetingen
Makkelijk te stapelen
Met- en zonder nokken
Geen hechtmaterialen nodig
Snel leverbaar
Bekijk mega betonblokken
Betonplaten
Hoogwaardig kwaliteit
Zeer sterk, vlak en strak
Bestand tegen hoge verkeer- en puntbelasting
In verschillende diktes en afmetingen verkrijgbaar
Voldoen aan alle kwaliteitseisen
Snel leverbaar
Bekijk onze betonplaten
Gebruikte betonplaten
Hoogwaardige kwaliteit
Bestand tegen hoge verkeer- en puntbelasting
Voldoen aan alle kwaliteitseisen
Zichtbare gebruikerssporen
Scherp geprijsd
Leverbaar zolang de voorraad strekt
Gebruikte betonplaten

MEGA BETONBLOKKEN KOPEN?

Wilt u mega betonblokken kopen om uw terrein ruimer op te stellen voor al uw bulkgoederen zoals zand, grond, afval, metaal of kunststof? De Keij heeft diverse afmetingen megablokken te koop en tot 2400kg per stuk te bestellen. De meest gangbare afmeting betonblok is de 160x80x80cm in combinatie met 80x80x80cm. Ook heeft u de mogelijkheid om betonblokken met nokken en zonder nokken te bestellen. De bevestiging van nokken op de betonblokken maken hechtmaterialen zoals cement overbodig. Megablokken zonder nok zijn ideaal voor de afwerking van een scheidingsmuur of wand. Met dit flexibel stapelsysteem en het hoge gewicht van megablokken bouwt u een duurzame opslagruimte. Voor het bouwen van een stevige scheidingswand dient er een vlakke en dragende ondergrond aanwezig te zijn. De Keij geeft u graag advies over het indelen van een opslagruimte!

BETONPLATEN VOOR MEGABLOKKEN BESTELLEN?

Wilt u niet alleen een duurzame opslagruimte, maar ook het terrein laten verharden met betonplaten? Bij De Keij zijn verschillende afmetingen betonplaten te bestellen voor een goede erfverharding! De meest gangbare afmeting is de 200x200cm in combinatie met de 200x100cm. Betonplaten zijn te bestellen met een dikte van 12cm, 14cm of 16cm en in twee verschillende toplagen. We kennen de gladde- en de stroeve toplaag, waarvan de stroeve toplaag weer verkrijgbaar is in tegelstroef en gebezemd (ruw). Ook zijn er diagonale betonplaten te koop om bijvoorbeeld een T-splitsing van een kavelpad aan te vullen. Betonplaten bezitten een betonkwaliteit met een cilinderdruksterkte van 50MPa en een kubusdruksterkte van 60MPa, oftewel C50/60. Dit houdt in; hoe hoger de waarde des te beter het beton. Wilt u meer informatie over het aanleggen van een erfverharding met betonplaten? De Keij helpt u graag bij het maken van de juiste keuze! Naast het bestellen van betonplaten heeft u ook de mogelijkheid om de betonplaten te laten leggen. Ook voeren zij grondwerkzaamheden uit, zodat u één aanspreekpunt heeft voor het hele project!

Mega betonblokken of betonplaten bestellen?

De Keij heeft diverse afmetingen mega betonblokken en betonplaten te koop. Bekijk onze producten en neem contact op voor meer informatie over deze betonelementen.

Bekijk onze producten!

MEGA BETONBLOKKEN

Mega betonblokken zijn grote legoblokken waarmee u efficiënte opslagruimtes kunt bouwen. Megablokken zijn net als legoblokken voorzien van nokken, waardoor het een makkelijk bouwsysteem is. De nokken en het hoge gewicht houden de opgestapelde betonblokken op zijn plaats, waardoor hechtmaterialen overbodig zijn. Deze stapel betonblokken zijn te bestellen in de afmetingen 160x80x80cm en 80x80x80cm. Deze afmetingen zijn overigens de meest gekozen afmeting. De afmetingen met een lengte van 160cm zijn ook te verkrijgen in; 160x80x40cm, 160x40x80cm, 160x40x40cm. De lengte afmetingen van 80cm zijn ook leverbaar in; 80x80x40cm, 80x40x80cm en 80x40x40cm. Als laatste kennen we ook de lengte afmetingen van 40cm en deze zijn verkrijgbaar in; 40x40x40cm en 40x40x80cm. Voor elk terrein is er een passende oplossing voor het indelen van een opslagruimte met mega betonblokken. Door middel van berekeningen helpt De Keij u bij het maken van een juiste keuze. Vraag gerust om advies!

 

MEGA BETONBLOKKEN PLAATSEN

Voor het plaatsen van mega betonblokken is het allereerst van belang dat de ondergrond gelijkmatig en dragend is. Bij een vlakke- en dragende ondergrond staan de betonblokken namelijk stabiel en ontstaat er een stevige muur of scheidingswand. Ten tweede is het belangrijk dat u de juiste afmeting mega betonblokken plaatst voor een duurzame indeling van het terrein. Dus de combinatie van een goede ondergrond en betonblokken heeft u een strakke indeling voor al uw bulkgoederen. Mega betonblokken zijn te plaatsen met een vrachtwagen voorzien van een autolaadkraan en een klem. Onze chauffeurs stapelen de betonblokken dus direct vanaf de vrachtwagen. Binnen een korte tijd is uw terrein ruim ingedeeld met betonnen wanden door middel van stapelblokken.

 

BETONPLATEN LEGGEN

Ook heeft De Keij diverse betonplaten in het assortiment voor het verharden van terreinen en percelen. Wilt u naast het plaatsen van mega betonblokken ook het terrein aanleggen met betonplaten? Bespreek uw wensen met De Keij, want zij zijn van alle gemakken voorzien. Niet alleen het leveren en leggen van betonplaten, maar ook de grondwerkzaamheden voeren zij uit. Bij de voorbereidingen geven zij allereerst advies over een goede ondergrond en denken aan de huishouding van het terrein. Daarna geven zij aan de hand van berekeningen advies over de juiste afmeting betonplaat. Bij de uitvoering letten ze op een gelijkmatig en dragende ondergrond en leveren zij de betonplaten. Met een vrachtwagen voorzien van een autolaadkraan en vacuüm hijssysteem leggen zij de betonplaten direct op een geëgaliseerde onderbaan. Bij een moeilijk bereikbaar terrein, plaatsen zij betonplaten met een shovel. Als laatste zorgt De Keij voor een nette afwerking van het terrein.

 

 

Industrieplaten | Gebruikte betonplaten | Gebruikte Stelconplaten | De KeijGEBRUIKTE BETONPLATEN

De Keij heeft ook gebruikte betonplaten in het assortiment om terreinen te voorzien van een betonnen verharding. Deze betonplaten zijn in goede staat voor hergebruik, waarbij zichtbare gebruikerssporen aanwezig zijn. De kwaliteit van deze gebruikte betonplaten blijft optimaal en ze voldoen ook aan alle kwaliteitseisen. Gebruikte betonplaten liggen goed in de markt en dus ook leverbaar zolang de voorraad strekt! Vraag gerust bij De Keij om de huidige voorraad gebruikte betonplaten en zij sturen u foto’s van deze betonplaten.

 

ADVIEZEN DE KEIJ

De Keij is gespecialiseerd in het aanleggen van erfverhardingen met betonplaten en daarnaast het bouwen van opslagruimtes met mega betonblokken. Sinds 1998 realiseren zij open verhardingen. De Keij is gestart met bestratingen voor particulieren, waarna zij de overstap hebben genomen naar open verhardingen voor de zakelijke markt. Binnen de agrarische-, industriële- en logistieke sector zijn al vele verhardingen aangelegd met betonplaten van De Keij, waarbij zij ook de grondwerkzaamheden aannemen. Ook het bouwen van opslagruimtes voor onder andere bulkgoederen vallen onder de werkzaamheden van De Keij. Voor elke ondernemer is er een passende oplossing met betonelementen voor een duurzame erfverharding. Neem gerust contact op om uw wensen te bespreken, want ook het uitbreiden van uw terrein is een optie bij De Keij!

 

Benieuwd hoe wij alles aanpakken?

Offerte aanvragen voor Mega betonblokken

Klaas van Binsbergen
Directie
Heeft u geen tijd voor het invullen van een offerteaanvraag? Neem dan direct contact op met onze klantenservice.

Bel ons op

0488 44 33 24
Naar contactformulier

Onze laatste projecten

Contactinformatie

Matensestraat 61A
6669 CH Dodewaard
Nederland

KvK: 85004014
BTW: NL863463848B01

© 2024 De Keij Betonplaten | Sitemap | Privacy Policy | Algemene voorwaarden

Website: Stylemaster