Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

Betonpaden binnen boomkwekerijen optimaliseren de bereikbaarheid. Bij een boomkwekerij in Opheusden heeft De Keij in overleg met de opdrachtgever een betonpad aangelegd. Het betonpad is de ideale oplossing voor de begaanbaarheid van drassig terrein. Een betonpad met de betonplaat afmeting 300x120x.14cm zorgen bij deze kwekerij voor een optimale bereikbaarheid van het perceel!

 

BETONPADEN KWEKERIJ

Heeft u ook regelmatig te kampen met vastgelopen transportmiddelen in uw kwekerij of onverhard terrein? Dan zijn er verschillende opties om het probleem op te lossen. U kunt kiezen voor asfalt, maar de kosten daarvan wegen niet op tegen de flexibiliteit van betonplaten. Paden met asfalt zijn niet verplaatsbaar, terwijl betonpaden voorzien van betonplaten gemakkelijk verlegbaar zijn. Wilt u de betonpaden verleggen of uitbreiden dan zijn er genoeg mogelijkheden met betonplaten. Daarnaast zijn betonpaden in diverse maten en diktes verkrijgbaar met verschillende toplagen.

 

BEREIKBAARHEID KWEKERIJEN

Wilt u de bereikbaarheid van uw terrein optimaliseren middels een open verharding? Dan zijn betonpaden voorzien van betonplaten de uitkomst! Hiermee reduceert u eenvoudig de kosten, zijn in een mum van tijd gelegd en eenvoudig opnieuw te gebruiken. Bij een kwekerij in Opheusden hebben we een betonpad aangelegd met betonplaten in de afmeting 300x120x.14cm.

 

BETONPLATEN LEGGEN KWEKERIJ

Ter voorbereiding voor het plaatsen van betonplaten wordt eerst het vereiste zandbed aangebracht. Dit zandbed wordt geëgaliseerd, zodat de betonplaten onder de juiste voorwaarden gelegd worden. Zodra het zandbed voor het betonpad aan alle eisen voldoet, leggen de chauffeurs de betonplaten. Dit doen zij door middel van een zuignap, zodat de chauffeurs de betonplaten vanaf de vrachtwagen op het zandbed kunnen leggen.

 

DE KEIJ BETONPLATEN UIT DODEWAARD

Wilt u de begaanbaarheid van uw terrein optimaliseren? De Keij neemt ook grondwerkzaamheden voor realisatie van betonpaden. Heeft u andere wensen? Zij denken graag met u mee in oplossingen voor uw terrein! Wilt u meer weten over de mogelijkheden van uw terrein? Neem contact met hen op!

Onze laatste projecten

Contactinformatie

Matensestraat 61A
6669 CH Dodewaard
Nederland

Tel: 0488 44 33 24
E-mail: info@dekeij.nl

KvK: 11043248
BTW: NL167921812B01

© 2019 De Keij Betonplaten | Sitemap | Privacy Policy | Algemene voorwaarden

Website: Stylemaster