Bij deze boomkwekerij hebben wij in overleg met de opdrachtgever een betonpad gelegd. Dit betonpad is de ideale oplossing voor de begaanbaarheid van drassig terrein. Vanaf nu kan deze kweker weer optimaal bij zijn perceel!

 

ONZE OPLOSSING: BETONPLATEN

Als u regelmatig te kampen heeft met vastgelopen transportmiddelen dan zijn er niet veel opties. U kunt kiezen voor asfalt, maar de kosten daarvan wegen niet op tegen de flexibiliteit. En gelegd is gelegd. Beter is het te kiezen voor betonplaten. Hiermee reduceert u eenvoudig de kosten, ze zijn in een mum van tijd gelegd en zijn eenvoudig opnieuw te gebruiken.

 

HOE WIJ TE WERK GAAN

Ter voorbereiding van het plaatsen van de betonplaten wordt eerst het vereiste zandbed aangebracht. Dit zandbed wordt door middel van een grondwerker volledig geëgaliseerd zodat de betonplaten goed gelegd kunnen worden. Als het legbed voor het betonpad volledig is voorbereid en aan alle eisen voldoen, kan het plaatsen beginnen. Dit doen wij door middel van een zuignap. Het grondwerk voor een betonpad kunnen wij volledig voor u verzorgen. Heeft u andere wensen? Dan kunnen wij dit uiteraard ook in samenwerking met u uitvoeren.

De Keij kan daarin als geen ander van dienst zijn. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van betonpaden? Neem contact met ons op!

Onze laatste projecten

Contactinformatie

Tolsestraat 8
4043 KB Opheusden
Nederland

Tel: 0488 44 33 24
E-mail: info@dekeij.nl

KvK: 11043248
BTW: NL167921812B01

© 2019 De Keij Betonplaten & keerwanden | Sitemap | Privacy Policy | Algemene voorwaarden

Website: Stylemaster