Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

Voor deze boomkwekerij hebben wij een compleet verhard terrein aangelegd. Vanaf concept tot levering is De Keij nauwkeurig betrokken geweest bij dit mooie project.

 

IDEALE ONDERGROND

Als u regelmatig te kampen heeft met vastgelopen transportmiddelen dan zijn er niet veel opties. U kunt kiezen voor asfalt, maar de kosten daarvan wegen niet op tegen de flexibiliteit. En gelegd is gelegd. Beter is het te kiezen voor betonplaten. Hiermee reduceert u eenvoudig de kosten, ze zijn in een mum van tijd gelegd en zijn eenvoudig opnieuw te gebruiken. De Keij kan daarin als geen ander van dienst zijn. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van betonplaten? Neem contact met ons op!

 

DE KEIJ BETONPLATEN

De Keij Betonplaten is gevestigd in Dodewaard en zijn gespecialiseerd in het leveren en leggen van betonplaten en Stelconplaten. Daarnaast nemen zij ook de grondwerkzaamheden aan, zodat u één aanspreekpunt heeft voor het project. De Keij realiseert niet alleen terreinverhardingen in Nederland, maar ook in België, Duitsland en Engeland. Zij voeren voornamelijk de werkzaamheden uit binnen de agrarische-, industriële-, en logistieke sector. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw terrein? Neem dan contact op met De Keij en zij geven u passend advies over een verharding met betonplaten!

Onze laatste projecten

Contactinformatie

Matensestraat 61A
6669 CH Dodewaard
Nederland

Tel: 0488 44 33 24
E-mail: info@dekeij.nl

KvK: 11043248
BTW: NL167921812B01

© 2020 De Keij Betonplaten | Sitemap | Privacy Policy | Algemene voorwaarden

Website: Stylemaster